VÍTEJTE NA FÓRU TACTICAL FORCE
pokud se chcete zapojit do diskuze - je nutná registrace
pokud si to zase ty Sp33de tak to prosím ani nezkoušej
opravdu nejsi vítán!!!!!

Join the forum, it's quick and easy

VÍTEJTE NA FÓRU TACTICAL FORCE
pokud se chcete zapojit do diskuze - je nutná registrace
pokud si to zase ty Sp33de tak to prosím ani nezkoušej
opravdu nejsi vítán!!!!!

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
EnemyTerritory NQ
Poslední téma
» ČO SA STALO?!
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyTue Feb 26, 2013 3:00 am pro Tf|M.Bambus

» Přijďte na www.bazzina.cz
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyMon Apr 18, 2011 12:30 pm pro Tf|M.Bambus

» Haló!
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyTue Feb 15, 2011 12:50 pm pro Tf|Bluto

» Přihláška KamSsa
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyFri Feb 04, 2011 12:14 pm pro Sukky-Girl

» Ventrilo vs Teamspeak 3
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyMon Jan 10, 2011 9:45 pm pro Doktor

» Teamspeak3
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyWed Jan 05, 2011 8:20 pm pro sp|ee|dy

» pro
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyTue Jan 04, 2011 5:14 pm pro HAX||KAMIL

» Prinscren pripojeni ventrlila
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyTue Jan 04, 2011 4:53 pm pro winnie

» Tactical Force Team
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptySat Jan 01, 2011 5:38 pm pro winnie

» NEJDE mi dostat se na vase VTR
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyWed Dec 29, 2010 11:52 am pro shArkjee

» NEJDE MI SPUSTIT ET! :-(
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 EmptyTue Dec 28, 2010 2:33 pm pro Fikfik

Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 31 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 31 Anonymních

nikdo není přítomen

Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941)
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 Vote_lcapTF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 Voting_barTF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 Vote_rcap 
Tf|Bluto (746)
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 Vote_lcapTF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 Voting_barTF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 Vote_rcap 
winnie (628)
BugsBunny (435)
Sv3jk (429)
Sukky-Girl (381)
Fox (379)
Trandis (235)
Borg (235)
MCslunko (181)

TOPlist
splatterladder
TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 B_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0

TF seniors VS *YOUNG* TF

+6
Dano
Patrik
winnie
BugsBunny
Hulic.cz
Revenger
10 posters

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Goto down

TF seniors VS *YOUNG* TF - Stránka 2 Empty Re: TF seniors VS *YOUNG* TF

Příspěvek  Anonymní Sat Jun 06, 2009 8:55 pm

takže server na turnájek máme jak už víte, tak se to může zítra v 16 00 hodin rozjet. nevím kdo bude začínat proti komu, ale když už jste si to rozhodli ujednat, tak se tomu věnujte a dejte vědět, kde se všichni sejdeme. můj návrh je ten, že se sejdem na NQ v 16 hodin všichni a pak se budeme odebírat sehrávat zápasy na náš ETpro server jelikož se tam všichni nevejdeme.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat Jun 06, 2009 11:23 pm

a ještě k tomu turnaji. je hezké že si YNG vymyslí turnájek, ale to bohužel nestačí, protože hrát to chcete zítra a ono není vlastně nic domluveno krom serveru. třeba jaké mapy se budou hrát? na kolik vítězství ? kdo s kým a kdy? kolik lidí bude v teamech?

je sice hezké něco napsat na forum a hurá víc se nestarat, ale takhle to opravdu nejde.

až bude někdo, kdo se toho ujme naplno něco vědět, tak nám to napište do "Clan wars Cz|Sk team" a prosím aby to bylo v čas a ne za 5 minut 16.00 hodin, protože se musíme taky sejít

děkuji kain

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dano Sun Jun 07, 2009 12:06 pm

myslim, ze sa toho chcel ujat dobiik, tak neviem
Dano
Dano
Spamer :D

Poèet pøíspìvkù : 94

http://l4d-sk.slovakforum.net/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sun Jun 07, 2009 6:26 pm

no tak se dneska uskutečnilo na novém ETpro serveru dostaveníčko Tf - Cz|Sk - YngTf a zaválčili jsme si. teda abych to upřesnil, tak jedinej team, kterej to vzal vážně jsme byli jen my a pak pár kluků z Tf a YngTf. tak jsme si dali zápas Cz|Sk proti spojenému teamu Tf a YngTF a boj to byl slušný a pěkný. ale co mě mrzí je to, že se na to většina z vás vyprdla a to hlavně když to tady už nějakej pátek domlouváte. fakt škoda, protože winnie pro vás dělá první poslední a vy se na něj potom vykašlete ( teď nemluvím o těch co tady na foru psali omluvenky ). fakt nevím jak to teď bude s Tf dál, protože jsre winnieho fakt naštvali. omlouvám se za tapetu, ale muselo to ze mě ven, protože jsem z toho taky zklamanej.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Patrik Sun Jun 07, 2009 6:30 pm

no tak ja sem tam sel nacitavala se mi suply a pak sem dostal neco ako ban a neslo mi pripojit potom sem se pripojil konecne a nikdo nic sak ste mne nevideli aky som mal Connection ? a kicklo ma to no

Patrik
Tf|Pro
Tf|Pro

Poèet pøíspìvkù : 38

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sun Jun 07, 2009 6:32 pm

ale patriku na to jsi měl celej včerejšek se jít na ten server podívat a stáhnout si vše potřebné na to se tady nevymlouvej

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ziki-SPEC Sun Jun 07, 2009 7:20 pm

patrik keca... byl jsem tam celou dobu jeste driv nez nekdo prisel takze jsem mel to ubohe deni podnosem... jednoduse se to vsechno seslo a chybel na akorat winno ktery delal neco se serverm... no ale to se asi nelibilo patrikovi a bugsovi a odesli ... jeste predtim chvili hrali ale pak odesli takze se nevymlouvej na naky stahovani a PB! Vubec se winnimu nedivim ze se nastval... dat penize do nekoho koho neznam a pak se mi odvdeci... tim co se dneska stalo... tak to bych se nato ****

+ jeste DOBIIkovi .... sem chtel rict ze jestli neco naplanujes a rozjedes diskuzi a vlastne i udalost viz CW!! tak to asi musis doladit do konce a ne ze ani neprijdes..! a nic nereknes... fakt jako detska d*mence vede....!

Jestli se bude neco podobneho opakovat jako myslim CW ne to fiasko... tak se musi zvolit admin turnaje a ten to zaridi a bude to nanem... nechtel jsem se do toho angazovat protoze jsem myslel ze nebudu mit cas... ale mel jsem tu smulu ze jsem ho mel... zkazili ste mi naladu...

A zaverem bych chtel podekovat CZ/SK teamu za hojnou a kvalitni ucast .... vyborna teamova prace... crossfiry jako svin.... braneni engu... vytecny... hralo se mi fakt super proti vam.... jeste jednou diky moc!
Ziki-SPEC
Ziki-SPEC

Poèet pøíspìvkù : 92

http://united.to-relax.net

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Patrik Sun Jun 07, 2009 7:52 pm

ziki si delas srandu ?Very Happy ja sem neodesel xD lolololoololololol mne to nacitavalo MAPU Lolololololol Very Happy

Patrik
Tf|Pro
Tf|Pro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  BugsBunny Sun Jun 07, 2009 8:00 pm

Zaprvy to vubec jako CW nevypadalo protoze nez se sesli lidi bylo pul 5.
A bohuzel vypadek internetu predpovidat neumim.....

Promin Winnie ze sme te nasrali mluvim za ty kteri se nato vybodli.
BugsBunny
BugsBunny

Poèet pøíspìvkù : 435

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Patrik Sun Jun 07, 2009 8:58 pm

tim mluvis i za mne Smile Prepac winnie ze sem neprisel na cw vypadlo mi to omlouvam se jak to rekl Ziki to nebila ani trochu pravda

Patrik
Tf|Pro
Tf|Pro

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ziki-SPEC Sun Jun 07, 2009 10:23 pm

RIkam to tak jak sem to pozoroval... bugsi nevim ze ti vypadnul net to pak ok no stava sa ale patrik pak prisel asi po 2 mapach... to ti asi tak dlouho nenacitalo ze ne?
Ziki-SPEC
Ziki-SPEC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  BugsBunny Mon Jun 08, 2009 2:01 pm

Tf|Ziki(na)' napsal:RIkam to tak jak sem to pozoroval... bugsi nevim ze ti vypadnul net to pak ok no stava sa ale patrik pak prisel asi po 2 mapach... to ti asi tak dlouho nenacitalo ze ne?

stavat se stava ale co me sere ze vypadnul tak blbe jelikoz si stejne vetsina bude myslet svy....
BugsBunny
BugsBunny

Poèet pøíspìvkù : 435

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Ziki-SPEC Mon Jun 08, 2009 3:38 pm

Njn kdyz ti to vypadne zrovna ve strejnej cas kdyz reknes kaslu nato Very Happy
Ziki-SPEC
Ziki-SPEC

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hulic.cz Mon Jun 08, 2009 9:50 pm

Nj ja sem taky zklamanej tak dlouho se to plánovalo a sotva se nás z TF a YOUNG-Tf 5 ale chci pochvalit ti co aspon prisli Napr:
Tf|Ziki(na)
Tf|Hulic
*Young*Susniaren*TF
Tf|Bluto
Tf|Winnie
A Cz/Sk chcu jim popřát bo to byla GOOD Hra a take CW jsem este nezazil...
Ale z Tf|Patrika jsem zklamanej bo este potvrdil ucast a pak jak se connectil ...
Tf|Patrik connecting
Tf|Patrik acking to downloading mode
Tf|Patrik Disconnect

A dale uz se nepripojil a ani to nepsalo PB ze ho to kicklo on se proste odpojil...

Ano Bugsy to se stava ze vypadne nett me se to stalo uprostred CW este v Sniper klanu tak si z toho nic nedelej.....

A to je konec
Hulic.cz
Hulic.cz

Poèet pøíspìvkù : 131

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

- Similar topics