EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 74 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 74 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 74 uživatelů dne Sat Nov 23, 2024 11:46 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
svolavam radu srarších
+5
pan.porizek
Tf Kulisek
Chose
BugsBunny
winnie
9 posters
:: Tf team :: Vše o Tf team
Strana 1 z 1
Re: svolavam radu srarších
Pocital jsi dobre presne se jedna o tyhle : Tf|Joda , Tf|Kulisek , Tf|Martin
Dival jsem se do seznamu uzivatelu tohoto fora a nenasel sem tyhle tri osoby.
Co stim navrhuju jak je potka nekdo na serveru tak jim rict ad se registruji.Jestli tak neudelaj tak jim ulozit nejakou sankci.
Dival jsem se do seznamu uzivatelu tohoto fora a nenasel sem tyhle tri osoby.
Co stim navrhuju jak je potka nekdo na serveru tak jim rict ad se registruji.Jestli tak neudelaj tak jim ulozit nejakou sankci.
BugsBunny- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 435
jo jo asi tak. o Kuliska se nebojim s tim sem mluvil ten se hned regne a rikal ze vse napraví.
Věčí starost mi dělají ty dva.
Včera jsem psal Martinovi a akorat napsal posli adresu ale tu snad muzu lehce najit sam.
Nebudu tu za nej jëste hladat nejaky linky
Věčí starost mi dělají ty dva.
Včera jsem psal Martinovi a akorat napsal posli adresu ale tu snad muzu lehce najit sam.
Nebudu tu za nej jëste hladat nejaky linky
Jak je uvidím na servru tak je zastřelímwinnie napsal:Minimálně tři členové TF nechodí na foruma nejsou ani zaregistrovaný co stím?
Chose- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 134
Nebojte kluci už sem tu, bylo moc práce ale ted už je to ok
Tf Kulisek- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 10
Ted si mě tu užijete dost tak se těště
Tf Kulisek- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 10
Pozdrav
Ahoj kluci zdraví vás pan pořízek vcera sme prozili krasne chvilky plne stesti lasky a vzajemneho porozumeni na vasem etpro serveru ale vy ste mi dali ban ..... tak co to ? zaslouzil sem si to ? nee ja myslim ze neee? ale tak ja za vama zase nekdy prijdu zdravi vas pan porizek PS: At si bilej nebo cernej jak pendrek vsem chutnaji masokombinaty porizek . .....jo a diky za vase nicky papapappapa secky vas lowujuuuuuu
pan.porizek- Poèet pøíspìvkù : 4
pan.porizek napsal:Ahoj kluci zdraví vás pan pořízek vcera sme prozili krasne chvilky plne stesti lasky a vzajemneho porozumeni na vasem etpro serveru ale vy ste mi dali ban ..... tak co to ? zaslouzil sem si to ? nee ja myslim ze neee? ale tak ja za vama zase nekdy prijdu zdravi vas pan porizek PS: At si bilej nebo cernej jak pendrek vsem chutnaji masokombinaty porizek . .....jo a diky za vase nicky papapappapa secky vas lowujuuuuuu
chlapečku fantasy nebul tady ban si zasloužíš a ne jen na ETpro ale i na ostatních united serverech že si dělal na serveru bordel tím že ses smál lidem že neumí hrát konkrétně Vojtíškovi je ta největší ubohost kterou zmůže jen opravdový chudák jako jsi ty viz . tvůj článek tady
a za druhý dávat si nick EX|evil což je mimochodem nick mého syna a pak dokonce nick Revenger což je admin serveru, tak za to si piš že jsi dostal ban zaslouženě
a něco o tvé inteligenci naznačuje i to do jakého topicu píšeš
Anonymní- Anonymní
ale nick revenger mel ten druhej a do voitiska jel taky ten druhej takze psst:)
to je mě celkem putna přišli jste spolu z jedné ip adresy a oba jste se chovali dementi takže si poděkujte navzájem a pa pa
nikdo se tady nebude za nikoho vydávat a aby dělal jméno evilovi někdo tak primitivní jak ty tady také nikdo nebude
nikdo se tady nebude za nikoho vydávat a aby dělal jméno evilovi někdo tak primitivní jak ty tady také nikdo nebude
Anonymní- Anonymní
oka rad sem si s tebou pokecal puso
fuuu takze to tihle se me a xandera snazili vyprovokvoat.Heh sem velice rad kaine zesi byl pritomen a ze tyhle nedozrale de ti dostali ban.Protoze vas vcerejsi vykon vazne ubohy...
BTW: ja si porad rikal ze mi je to chovani od nekud povedomy mno uz se to vyrysovalo a ani to dlouho netrvalo.
BTW: ja si porad rikal ze mi je to chovani od nekud povedomy mno uz se to vyrysovalo a ani to dlouho netrvalo.
Xander ma moc big ego ... jo a ja sice pisu bez carek a hacku ale slovo deti se pisou dohromady pokud by to nebylo ve smyslu pohybu nejakeho telesa smerem k tobe TAKZE SI LIZNETE
Kaine nezahazuj se s takovým panem spravedlivým. Dostral po právu ban a prostě se s tím nemůže vyrovnat.
pan.porizek napsal:Xander ma moc big ego ... jo a ja sice pisu bez carek a hacku ale slovo deti se pisou dohromady pokud by to nebylo ve smyslu pohybu nejakeho telesa smerem k tobe TAKZE SI LIZNETE
Cim vic smilie tim vic IQ??? asi tezko.
Obracet se na pravopisne chyby je dukaz toho ze uz nevis co napsat.
Nevim kdo to je ale je ubohost ukazovat na neci pravopis to je to posledni co clovek dela ze zoufalstvi.
Ja tam sice nebyl ,ale tohle mi staci.
Ja tam sice nebyl ,ale tohle mi staci.
Zdravicko,nevim kam to napsat,ale zde ve vlaknu vidim ze se resilo obdobne..Chtel bych jen vysvetleni od
BadG!rll,proc ma jedno ze svych nicku jako sB'Dracula?Tohodle hrace ja mam rad a zaucil jsem ho pri prvnich navstevach na TF serveru ,,zakladnim,, pravidlum, a proto ted nerad vidim, kdyz ,,jiny,, hrac si propujcuje nick od jineho..Prosim vysvetleni.Dekuji
BadG!rll,proc ma jedno ze svych nicku jako sB'Dracula?Tohodle hrace ja mam rad a zaucil jsem ho pri prvnich navstevach na TF serveru ,,zakladnim,, pravidlum, a proto ted nerad vidim, kdyz ,,jiny,, hrac si propujcuje nick od jineho..Prosim vysvetleni.Dekuji
Borg- Friend
- Poèet pøíspìvkù : 235
Tak já bych ještě chtěl napsat k tomu posmívání atd. Takže chcu říct že vážně v ten den jsem byl lama .Ale chtěll bych vidět jeho kdyby hrál sám vs. xander a to ještě na ETpro kde jsou jiné pravidla než na NQ.
vojTIsek.CZE- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 173
:: Tf team :: Vše o Tf team
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: