EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 77 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 77 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 77 uživatelů dne Sat Nov 23, 2024 11:46 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
Bluto bezduvodny Kick
+4
Tf|Bluto
BugsBunny
winnie
Patrik
8 posters
Strana 1 z 1
Bluto bezduvodny Kick
chtel bych od Bluta slyset vysvetleni tohodle kicku.. Pac si myslim ze sem nikomu nenadaval, a myslim si ze kdyz sem se te Bluto zeptal kolik ti je let a odpoved sem dostal takovouhle tak nevim nevim.. A Patrick vama to dosvedci.. BLUTO KDYZ NEUMIS PROHRAVAT TAK NEHRAJ ET!!!http://imb.lide.cz/large/4A1EDDD4C5718370AD3A0000.jpg?#65609520[img][/img][img][/img]
Naposledy upravil HoOker dne Thu May 28, 2009 10:01 pm, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Bluto bezduvodny Kick
njn je to tak .... mozna su tam nake veci na kick ale urcite ne az an taky .......
Patrik- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 38
To by mně zajimalo co Bluta tak rozčílilo že dal někomu kick.
A hlavně komu ho dal? a co rekl?nebo co udělal?
na to sem zvědavej.
A od Patrika je to hezký když je takhle ferovej a dokáže stát i za kamarádem.
Ale pořad od vas nevim za co?!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hlavně komu ho dal? a co rekl?nebo co udělal?
na to sem zvědavej.
A od Patrika je to hezký když je takhle ferovej a dokáže stát i za kamarádem.
Ale pořad od vas nevim za co?!!!!!!!!!!!!!!!!!
snazim se zmenit winnie a reknu zaco takze : bluto zacal kricat na hookera ze preco neco dela uz nevim co to bolo .... hooker se ho opytal ze klk mu je let ..... a bluto neco rekl .... a dal mu kick BEZDUVODNY keby bilo nake reseni
Patrik- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 38
HoOker napsal: BLUTO KDYZ NEUMIS PROHRAVAT TAK NEHRAJ ET!!!
Tohle od tebe hokere sedi kdyz si v teamu silnym proti slabym tak jim rikas ad nebreci a hraji.Kdyz si ale v slybym teamu ty jako napr kdyz je s tebou LSD Tweety a ten druhy tak ponich furt rves ze hrajou jak lamy a buh vi co a rikas ad de k tobe tak MLC!!
BugsBunny- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 435
Tf|Patrik napsal:snazim se zmenit winnie a reknu zaco takze : bluto zacal kricat na hookera ze preco neco dela uz nevim co to bolo .... hooker se ho opytal ze klk mu je let ..... a bluto neco rekl .... a dal mu kick BEZDUVODNY keby bilo nake reseni
A ty si delas taky srandu ne?? BEZDUVODNY KICK ?? Haa tak musim se smat.Zda se ti zda bezduvodny to ze porad mel namitky ze brecime nemumime hrat a podobnych dalsich blbosti je bezduvodu ?? kamrada si krej ale ne tak ze lzes.
Me si tez vynadal zato ze sem mu dal mute udajne za nic.Pritom duvod byl.
Bluto stojim pri tobe Mas Pravdu Ty.
BugsBunny- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 435
to že hooker si kick zasloužil po předlouhém slovním atakování admina je jasné,
měl šanci se napravit a po zrušeném mute dát pokoj, bohužel pro něj
nemusím se obhajovat proč, právem
to co ale předvádí patrik to nechápu proč a za co se hookera zastáváš???????????
ty vysvětli své chování a podporu hookerovi, zajímá mě jak vysvětlíš že si stěžuješ na adminy a bráníš
rozvraceče hry, kde sme, nechápu, mám z vás po náladě,
tak já mám vysvětlovat své chování, hezké
to co ale předvádí patrik to nechápu proč a za co se hookera zastáváš???????????
ty vysvětli své chování a podporu hookerovi, zajímá mě jak vysvětlíš že si stěžuješ na adminy a bráníš
No aspon se tu neco děje ja teda nevím Patrika nechápu a vim
100% že by Bluto někomu neda bezdůvodný kick.
A znam Hookera je to provokater a rad uráží ostaní a přitom na to nemá.
Svoji hru si musi kompenzovat urážkami ostanich hráčů atd
Dostal už odemně dvakrát ban ted ho dostane permanent a bude klid.
Patriku a ty se srovnej nebo můžeš jít .
Nezapomen jak dlouho ses v Tf a co jsi zatim udelal?
Navážet se do Bluta ?
to ne to ti trpět nebudu.
Sorry
100% že by Bluto někomu neda bezdůvodný kick.
A znam Hookera je to provokater a rad uráží ostaní a přitom na to nemá.
Svoji hru si musi kompenzovat urážkami ostanich hráčů atd
Dostal už odemně dvakrát ban ted ho dostane permanent a bude klid.
Patriku a ty se srovnej nebo můžeš jít .
Nezapomen jak dlouho ses v Tf a co jsi zatim udelal?
Navážet se do Bluta ?
to ne to ti trpět nebudu.
Sorry
Tf|Patrik napsal:snazim se zmenit winnie a reknu zaco takze : bluto zacal kricat na hookera ze preco neco dela uz nevim co to bolo .... hooker se ho opytal ze klk mu je let ..... a bluto neco rekl .... a dal mu kick BEZDUVODNY keby bilo nake reseni
Ani nevis za co mu ho dal tady to pises tak se zklidni
no ten kick som nevidel... ae urcite nebol bezdovodny... po dvoch tyzdnoch som mal cas na et a pridem si a hned hooker zacne domna vyskakovat...(keby mam lvl ten kick uz ma odomna)...pisal som nech mu uz da niekto mute ...patrik netusim co tam stale riesil...ptm prisel bluto dal mu mute a bol pokoj .... tot dneskny zazitok z hry
Já tedy osobně Hookra taky moc nemusím, je to provokatér - hrál sem s ním pár map a stačilo. Nikdo na ty jeho pindy není zvědavý, natož admini a že dostal kick to se tedy ani nedivím, spíš, že ho nedostal už dřív.
Chose- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 134
Co mate proti Patrikovi.. byl tam celou dobu a vsechno videl a cetl. Nepopiram ze sem se nenavazel do hry lidi ode me z tymu, protoze mi prijde nelogiceke kdyz sem tuhej a rvu o medika, a medik LSD bo Chose nebo kdo to byl stoji vedle me kouka a zacne mi hazet lekarny misto toho aby mi dal injekci, nebo se otoci a jde strilet pri cemz zkape jako decko.. to muzete jit hrat rvonou CS nebo CoD..ET je o COOP jestli vite co to je-> Spoluprace teamu! a ne solova hra jen aby ste meli co nejvic XP. A ty Bluto kdyz ty si hral s Tf , Citronkem a dalsima a ja byl v teamu s LSD a nakejma lamickama tak si ze sebe delal nejvetsiho hrdinu a strasnyho frajera, jak ses dobrej jak si me davas a jakej ses machr.. a ja jak neumim nic a ze lamim, a ze mam jenom velkou hubu, ale pak se dal Schuffle teamy se prohodily a byl si mezi lamkama ty a zacal si kydat jak je to nefer a jak mas slabej team a at je Schuffle ze to nema cenu.. tak sem se ti zacal smat a rikat ze brecis. apak si mi vyhrozoval kickem tak sem se zeptal kolik ti je let a najednou kick: REASON 34 Debile! moc pekny
Anonymní- Anonymní
HoOker napsal:Co mate proti Patrikovi.. byl tam celou dobu a vsechno videl a cetl. Nepopiram ze sem se nenavazel do hry lidi ode me z tymu, protoze mi prijde nelogiceke kdyz sem tuhej a rvu o medika, a medik LSD bo Chose nebo kdo to byl stoji vedle me kouka a zacne mi hazet lekarny misto toho aby mi dal injekci, nebo se otoci a jde strilet pri cemz zkape jako decko.. to muzete jit hrat rvonou CS nebo CoD..ET je o COOP jestli vite co to je-> Spoluprace teamu! a ne solova hra jen aby ste meli co nejvic XP. A ty Bluto kdyz ty si hral s Tf , Citronkem a dalsima a ja byl v teamu s LSD a nakejma lamickama tak si ze sebe delal nejvetsiho hrdinu a strasnyho frajera, jak ses dobrej jak si me davas a jakej ses machr.. a ja jak neumim nic a ze lamim, a ze mam jenom velkou hubu, ale pak se dal Schuffle teamy se prohodily a byl si mezi lamkama ty a zacal si kydat jak je to nefer a jak mas slabej team a at je Schuffle ze to nema cenu.. tak sem se ti zacal smat a rikat ze brecis. apak si mi vyhrozoval kickem tak sem se zeptal kolik ti je let a najednou kick: REASON 34 Debile! moc pekny
Chapej je pekny ze te patrik kreje ale neni pekny ze se do nekoho furt navazis a pak si hledas kamose na svou lež!!
už mě štveš že si furt na ET stěžuješ a davaš Vote:Kick nekomu kdyz ma ping 999 tak napises adminum a ne hned Kick !!!!
Hulic.cz- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 131
Hookere ty bereš drogy??
jak si přišel na to že sem tohle říkal nebo se tak choval?:
tak si ze sebe delal nejvetsiho hrdinu a strasnyho frajera, jak ses dobrej jak si me davas a jakej ses machr.. a ja jak neumim nic a ze lamim, a ze mam jenom velkou hubu, ale pak se dal Schuffle teamy
a ty ostatní cinty co jsme dle tebe říkal???
Nechápu kde si k tomu přišel a je mi to jedno
hned jak tě uvidím tak ti dám BAN na 100 let
protože většího sedmilháře sem ještě neviděl
málo kdy to používám ale v tvém případě si to neodpustím
ty si fakt hajzl a našem serveru nemáš co dělat !!!!!!!!!!!!!
P.S. jo a díky že si sám vysvětlil proč máš KICK:
tak sem se ti zacal smat a rikat ze brecis. apak si mi vyhrozoval kickem tak sem se zeptal kolik ti je let a najednou kick
jak si přišel na to že sem tohle říkal nebo se tak choval?:
tak si ze sebe delal nejvetsiho hrdinu a strasnyho frajera, jak ses dobrej jak si me davas a jakej ses machr.. a ja jak neumim nic a ze lamim, a ze mam jenom velkou hubu, ale pak se dal Schuffle teamy
a ty ostatní cinty co jsme dle tebe říkal???
Nechápu kde si k tomu přišel a je mi to jedno
hned jak tě uvidím tak ti dám BAN na 100 let
protože většího sedmilháře sem ještě neviděl
málo kdy to používám ale v tvém případě si to neodpustím
ty si fakt hajzl a našem serveru nemáš co dělat !!!!!!!!!!!!!
P.S. jo a díky že si sám vysvětlil proč máš KICK:
tak sem se ti zacal smat a rikat ze brecis. apak si mi vyhrozoval kickem tak sem se zeptal kolik ti je let a najednou kick
tf|bluto napsal:to že hooker si kick zasloužil po předlouhém slovním atakování admina je jasné,
Kdybych tě neznal dýl, řekl bych, že jsi strašný egoista Proč by se ho nemohl zastát .. třeba má pravdu
Civava- Poèet pøíspìvkù : 49
Tak sem se rozhodl že se na to kouknu pro to že mně to už přestává bavit.
Všechny logy se mi ukladaji na disk tak sem si vytahl včerejší a malinko sem si početl.
Hookere byt tam já dám ti banána jak cikánckou nudli.Jak arogatně se chováš ke
svým spoluhráčům jsem vživotě neviděl.Tvoje chování je naurovni trilobita.
Tak mne nerozčiluj stema kecama a lží pro mně je to uzavřený.
Přijd se naserver podivat stačí na chvilku.
Všechny logy se mi ukladaji na disk tak sem si vytahl včerejší a malinko sem si početl.
Hookere byt tam já dám ti banána jak cikánckou nudli.Jak arogatně se chováš ke
svým spoluhráčům jsem vživotě neviděl.Tvoje chování je naurovni trilobita.
Tak mne nerozčiluj stema kecama a lží pro mně je to uzavřený.
Přijd se naserver podivat stačí na chvilku.
Ahoj Civava tebe si pamatuji vzdy jako rozhodnýho a dobrýho hráče ale ted te nechápu mam jasny dukazCivava napsal:tf|bluto napsal:to že hooker si kick zasloužil po předlouhém slovním atakování admina je jasné,
Kdybych tě neznal dýl, řekl bych, že jsi strašný egoista Proč by se ho nemohl zastát .. třeba má pravdu
a ty se zastavas nekoho koho ani neznas .Jak dlouho si v cz/sk?
To ani neveris svym teamovym hracum to je teda smutny.
winnie napsal:Ahoj Civava tebe si pamatuji vzdy jako rozhodnýho a dobrýho hráče ale ted te nechápu mam jasny dukazCivava napsal:tf|bluto napsal:to že hooker si kick zasloužil po předlouhém slovním atakování admina je jasné,
a ty se zastavas nekoho koho ani neznas .Jak dlouho si v cz/sk?
To ani neveris svym teamovym hracum to je teda smutny.
Ne já sem to tak nemyslel :-D Jenom,,, jsme v demokracii, je jedno jaký máš důkaz ale prostě to funguje tak, že se každej může někoho svobodně zastat .. a já se hookera nezastávam .. sám sem mu dal několik mute ale zase ho kopnout ... naposled dostal ode mě a od martina mute na 3000 a byl pokoj jednou sem ho taky musel kopnout ale to bylo za nadávky Prostě stačí se nenechat vyprovokovat a nemusíme to tu vůbec řešit A poprosim o admin lvl na serveru xD Deprimuje mě to
Civava- Poèet pøíspìvkù : 49
Já sem to nebyl, když sem s tebou hrál měl sem enga a když píšeš o teamové hře, jediný sólista si byl ty. Konkrétně v oasis si měl malý krůček od kopnutí ode mě za SK - jediné štěstí (pro tebe) že mapa skončila.HoOker napsal:Co mate proti Patrikovi.. byl tam celou dobu a vsechno videl a cetl. Nepopiram ze sem se nenavazel do hry lidi ode me z tymu, protoze mi prijde nelogiceke kdyz sem tuhej a rvu o medika, a medik LSD bo Chose nebo kdo to byl stoji vedle me kouka a zacne mi hazet lekarny misto toho aby mi dal injekci, nebo se otoci a jde strilet pri cemz zkape jako decko.. to muzete jit hrat rvonou CS nebo CoD..ET je o COOP jestli vite co to je-> Spoluprace teamu! a ne solova hra jen aby ste meli co nejvic XP. A ty Bluto kdyz ty si hral s Tf , Citronkem a dalsima a ja byl v teamu s LSD a nakejma lamickama tak si ze sebe delal nejvetsiho hrdinu a strasnyho frajera, jak ses dobrej jak si me davas a jakej ses machr.. a ja jak neumim nic a ze lamim, a ze mam jenom velkou hubu, ale pak se dal Schuffle teamy se prohodily a byl si mezi lamkama ty a zacal si kydat jak je to nefer a jak mas slabej team a at je Schuffle ze to nema cenu.. tak sem se ti zacal smat a rikat ze brecis. apak si mi vyhrozoval kickem tak sem se zeptal kolik ti je let a najednou kick: REASON 34 Debile! moc pekny
Ono každý nemá rád, když mu do hry ostatní kafrají. Měl bys jít do sebe hookre, nebo někam jinam, kde tvoje kvality ocení.
Howk domluvil sem
Chose- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 134
ty neco hovoris o tymovej hre ?? musim sa smiat nwm kto dnes soloval a sa navazal domna ... nwm kto vyskakoval koli tomu ze som ti dal nahadou 2x TK ... a kto ako ozivuje ked je medic.... a ty si hraj fakt tymove v mape snatch (abo jak sa to vola) ked som celu mapku len ja plnil objektivi ... ty si len kempil s medicom a zbieral fragy ... a nebojim sa to kludne napisat ze ked ta uvidim na servery tak ta hned kicknu ... prikaz na ban nemam taze viac nezmozem...dovod ? mas permanentne dementne (sry za vyraz) chovanie a len vyskakujes ... kazdy je lama len ty si hrdina ...HoOker napsal:Co mate proti Patrikovi.. byl tam celou dobu a vsechno videl a cetl. Nepopiram ze sem se nenavazel do hry lidi ode me z tymu, protoze mi prijde nelogiceke kdyz sem tuhej a rvu o medika, a medik LSD bo Chose nebo kdo to byl stoji vedle me kouka a zacne mi hazet lekarny misto toho aby mi dal injekci, nebo se otoci a jde strilet pri cemz zkape jako decko.. to muzete jit hrat rvonou CS nebo CoD..ET je o COOP jestli vite co to je-> Spoluprace teamu! a ne solova hra jen aby ste meli co nejvic XP. A ty Bluto kdyz ty si hral s Tf , Citronkem a dalsima a ja byl v teamu s LSD a nakejma lamickama tak si ze sebe delal nejvetsiho hrdinu a strasnyho frajera, jak ses dobrej jak si me davas a jakej ses machr.. a ja jak neumim nic a ze lamim, a ze mam jenom velkou hubu, ale pak se dal Schuffle teamy se prohodily a byl si mezi lamkama ty a zacal si kydat jak je to nefer a jak mas slabej team a at je Schuffle ze to nema cenu.. tak sem se ti zacal smat a rikat ze brecis. apak si mi vyhrozoval kickem tak sem se zeptal kolik ti je let a najednou kick: REASON 34 Debile! moc pekny
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: