EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 18 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 18 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
Ventrilo vs Teamspeak 3
+4
Džuby
Fox
Tf|M.Bambus
winnie
8 posters
Strana 1 z 1
Ventrilo vs Teamspeak 3
Ahoj tak nevim dostal jsem nabidku misto ventrila pouzivat ts 3.
Ale nemam s tim zadne zkusenosti rad bych jestli by nekdo zdelil svuj nazor na dannou vec.
Jestli ventrilo nebo teamspeak 3.
Dekuji za pomoc.
Ale nemam s tim zadne zkusenosti rad bych jestli by nekdo zdelil svuj nazor na dannou vec.
Jestli ventrilo nebo teamspeak 3.
Dekuji za pomoc.
Re: Ventrilo vs Teamspeak 3
TS3 jsem zkousel u iabg a musim uznat zvuk byl krasnej hlasy o neco cistsi mi prislo, ale jak je to s narocnosti to nevim vtr mi prijde jednodussi designove a tim min mozna i narocnosti na pc i kdyz vtr je zase nachylny na net to i skype fugnuje lip takze bych to zkusil.
Naposledy upravil Tf|M.Bambus dne Tue Jan 04, 2011 5:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
TS3 je asi o neco lepsi, ale jenom o malinko vtr je super taky hlavne se mi libi comment takze ja jsem nerozhodne :-)
Fox- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 379
Je mi to celkem jedno. Dříve jsem používal TS2, pak jsem se naučil ovládat VT, díky TF a na TS se mi líbí víc, že se tam dá poslat zpráva a nemusí se společně do chatu. Výhodu to má například když odcházíš tak se můžeš rozloučit.
zkoušel jsem obojí,teamspeak ma asi čistější zvuk a zdá se mi ventrilo jednodušší na ovládání,ale nechám to na vás
Ts3 jednoznačně, hlavně se mi líbí možnost upravit hlasitost individuálně aby nikdo neřval a naopak
Sv3jk- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 429
jo je sice pravda že TS má čištější zvuk, ale zase na ventrilo jsme všichni zvyklí, na TSku se u mím jen připojit a odpojit, nic víc ne, nevyznám se v něm .... já jsem spíš proto nechat ventrilo
Sukky-Girl- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 381
Sukky-Girl napsal:jo je sice pravda že TS má čištější zvuk, ale zase na ventrilo jsme všichni zvyklí, na TSku se u mím jen připojit a odpojit, nic víc ne, nevyznám se v něm .... já jsem spíš proto nechat ventrilo
Ono je i v češtině A tam to je popsaný všechno, a můžeš tam do lidí i štouchat jako na FB
Sv3jk- Tf|Pro
TS vs VT
Tsko je mozna vymakanejsi co se administrace a nastaveni tyce ale nikdy nedozene rychlost odezvy prijimani jako ventro,jedine co ma ts navic je nahravani ale venrto zas umi mluvit za vas v angl od admina primo z konzole.
Doktor- Poèet pøíspìvkù : 3
Mně zajímalo jak to je s tou odezvou a náhodou jsem našel tuhle stránku, ale nevím jak moc se tomu dá věřit
http://www.playzone.cz/forum/index.php?topic=1650.0
http://www.playzone.cz/forum/index.php?topic=1650.0
Sv3jk- Tf|Pro
re
Neni to o tom jesli ma nekdo nejaky nazor to je vec jednotlivce,predevsim jde o skusenost a nastaveni konkretniho
serveru za dobu meho hostovani byl samozrejme zadan vyce ventro server ale to se tykalo prevazne klanovych zadatelu nikoli hracu co se chteji s nekym jen tak spojit nicmene je dobre brat v potaz konektivitu hlavniho serveru nemuzete pozadovat kvalitu za par kacek,hosteru je spouty a podle financi se i tak chovaj,co tam pise nakej borec co se portu tyce tak je truchu mimo nebo to skousel zapnout a neslo mu to ,je-li tak ciselnik 4mistni nastavim tedy 9999 portu nikoli jeden,pocet pristupu klientu 500 heh takovy serv uz nebude dal delat nic mozna tak solitare ,Az budete hrat truchu dele poznate ze je znat rozdil mezi temito aplikacemi,odezva klient server klient je 0,2 az 03 nikoli 2-3 s,samozrejme jde i o klientovo hw ale to je jen vec spravneho nastaveni.
serveru za dobu meho hostovani byl samozrejme zadan vyce ventro server ale to se tykalo prevazne klanovych zadatelu nikoli hracu co se chteji s nekym jen tak spojit nicmene je dobre brat v potaz konektivitu hlavniho serveru nemuzete pozadovat kvalitu za par kacek,hosteru je spouty a podle financi se i tak chovaj,co tam pise nakej borec co se portu tyce tak je truchu mimo nebo to skousel zapnout a neslo mu to ,je-li tak ciselnik 4mistni nastavim tedy 9999 portu nikoli jeden,pocet pristupu klientu 500 heh takovy serv uz nebude dal delat nic mozna tak solitare ,Az budete hrat truchu dele poznate ze je znat rozdil mezi temito aplikacemi,odezva klient server klient je 0,2 az 03 nikoli 2-3 s,samozrejme jde i o klientovo hw ale to je jen vec spravneho nastaveni.
Doktor- Poèet pøíspìvkù : 3
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: