EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 49 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 49 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
PRO pro Slunka
4 posters
:: Tf team
Strana 1 z 1
PRO pro Slunka
MCslunko napsal:Jo jenže každý mě řekl co hraje Etpro na urovni tak mě řekl že sem na NQ neměl ani začínat...
To je pěkná kravina, to říkají jen zaujatí hráči co nemůžou NQ vystát a maj tak moc naboostěný ega, že je prostě nikdy na NQ neuvidíš, oni si myslí že jsou skill a že lepší hráče ČR nemá... (dobře nejsou takový všichni ale 80% takových určitě je) zeptej se klidně Uncle Boba co si myslí o NQ a přitom hraje Med- Et Pro, vodí to všude x)
A ještě k tomu cos psal víš, V ET Pro je nás momentálně 6 z toho co vim tak za klany jsme CW hráli jen ja a Dzuby, ostatní mají první zkušenosti až v TF, takže CO SE DIVÍŠ? A že na tebe křičíme a že se pak netěšíš, můžu ti říct že jsem byl celkem ve 3 klanech kde jsme něco hráli a pravda je taková že v TF se to hrotí nejmíň. Jinde jsem si nejednou za mapu vyslech jakej jsem č***k jen proto že jsem negibnul například, a představ si co se dělo když jsem dostal 30 při spawnu na defus, o špatných selfech ani nemluvím....
Btw zajímalo by mně s čím srovnáváš to že neděláme pokroky??
Navíc do TF|Pro se neberou lidi z venku takže to znamená že jsme docela omezení na to kdo je v TF a navíc kdo má čas, na skillu pak už moc nezáleží...
A budu rejpat dál:
Moc hezký že 4 dny hraješ ET pro skoro furt, a že se ti " zlepšil " aim, ale při Cw to je o přemýšlení, taktice souhře a pak o Aimu.. Protože když zabiješ 4 hráče a oni za 2s mají spawn tak k čemu ti je že máš Aim když nemáš zaplý mozek?? Ty jsi bez amma, s pulkou HP a oni jsou čerstvý takže self a bežíš znova a kdo vyhrál??
Neříkám že Tf|pro je nějak moc skvělej, ale ti lidi co tam jsou od začátku tak na sobě pracujou, snaží se něco dělat, chápu že ne všechny baví furt prohrávat, ale vytvořit celý tým z nezkušených hráčů je něco jinýho než přibrat 1-2 hráče do funkujícího a sehraného týmu .
Na konec se zamysli než něco napíšeš jinak dopadneš jako ty rádoby hvězdy z CZ ET...
Sv3jk- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 429
Re: PRO pro Slunka
Ok máš v něčem pravdu o něčem si myslím svoje jen hcci slyšet jednu věc ste rádi že mě máte v teamu nebo vám v něčem vadím fakt to chci slyšet narovinu od každého pls.
A švejku tobě asi nadávaly tak moc že to bylo důležité třeba menší chyba posrala cely rozehraný team to jo ale určitě kdyby tě nechtěly tak tě vyhodí takže asi tak
A švejku tobě asi nadávaly tak moc že to bylo důležité třeba menší chyba posrala cely rozehraný team to jo ale určitě kdyby tě nechtěly tak tě vyhodí takže asi tak
MCslunko- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 181
chces vedet co si o tobe myslim? :D
jsi fakt super hrac pomalu me tvym skillem dohanis a suprove se s tebou keca.
omlouvam se ze nemuzu ted chodit na trenaly, ale snad me nekdo chape.
omlouvam se ze nemuzu ted chodit na trenaly, ale snad me nekdo chape.
Fox- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 379
Dík moc :-)Fox napsal:chces vedet co si o tobe myslim? :D
MCslunko napsal:Ok máš v něčem pravdu o něčem si myslím svoje jen hcci slyšet jednu věc ste rádi že mě máte v teamu nebo vám v něčem vadím fakt to chci slyšet narovinu od každého pls.
Ne tam se to hrotilo protože chtěli nějak hrát něco i vyhrát a hlavně jsme hráli i CB takže i za zbytečnou chybu která v ten moment nic neřešila tak si člověk vyslechl svoje, možná proto aby se neopakovala..
Řekni mi v čem si myslíš svoje a tvůj názor fakt mně to zajímá. Dám ti dalších 1000 argumentů klidně..
Btw stále čekám s čím srovnáváš to že neděláme žádné pokroky.
A co si o tobě myslim: Upřímně si mně naštval když ses míchal do mých 7 tréninků na kterých jsem nebyl a řekl jsi něco ve smyslu " k čemu nám budeš když 2x příjdeš a pak zas měsíc ne" od té doby máš tak 1x týdně omluvenku že nedorazíš ty.
Po herní stránce určitě nejsi ten na kterým závisí dmg takže žádný velký fragy od tebe já osobně nečekám, možná proto že máš většinou enga tak to asi ani jinak nebude. Občas mi přijde že nepřemýšlíš a jsi hrozně HRRRRRR pak z toho jsou zbytečný chyby, možná to je proto že nemáš dost zkušeností takže se to časem zlepší doufejme, nějaký náznaky tam jsou ( povedená B4 kde si zachranil mapu a nezpanikařil jsi) takže asi tak...
Sv3jk- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 429
nwm jak ti mám odpovědět že nějak neděláme pokroky prostě mě to tak příjde nejsem sám i winnie kvuli to chtěl odejít prostě jak kdyby jsme zamrzly v nějakém bodu nwm prostě akorát mi to tak přichází.
Za to že jsi nebyl pár treninkach a bylo jich docela dost to musíš uznat já sem tě neznal a nevědel sem jak moc si dobrý a pro team užitečný teď vím že si dobrý hráč a přemýšlíš u toho to já pořád ne za to promin
A hodně mě potěšilo že si o mě myslíš že se můžu zlepšit a že jsi spoměl na tu b4 právě od tebe sem nějak čekal názor že bys byl radši kdyby jsem tam nebyl díki za to sem rád a hned se budu na trénink víc těšit ale eště je někdo od koho něco takového čekám ale i tak sem rád že jsi to tak řekl narovinu .
Za to že jsi nebyl pár treninkach a bylo jich docela dost to musíš uznat já sem tě neznal a nevědel sem jak moc si dobrý a pro team užitečný teď vím že si dobrý hráč a přemýšlíš u toho to já pořád ne za to promin
A hodně mě potěšilo že si o mě myslíš že se můžu zlepšit a že jsi spoměl na tu b4 právě od tebe sem nějak čekal názor že bys byl radši kdyby jsem tam nebyl díki za to sem rád a hned se budu na trénink víc těšit ale eště je někdo od koho něco takového čekám ale i tak sem rád že jsi to tak řekl narovinu .
Jestli čekáš na mě, tak jsem taky rád, že tě máme v týmu. Asi ti hodně utkvělo v hlavě, že jsem na tebe kříčel na tý deliverce. Já už na to skoro zapoměl a teď mě to spíš připadá k smýchu. Nesmíš to ode mě tak moc brát. To se může stát každýmu. Jako asi 2 trenály před tím, když mě nemohl zvednout speedy. Za celou b4 se do mě speedy trefil jehlou asi jen 2x. Někdy hold není den a správná konstalace hvězd.
Jj díki
:: Tf team
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: