EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 46 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 46 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
Váš SERVER
+3
Tf|Bluto
Tf|M.Bambus
Rapy
7 posters
Strana 1 z 1
Váš SERVER
Tahle verze je celkem hrozná připadá mě to jak pro děti a to sem chodí dá se říct dospělí. S ET to moc společného nemá.ET je založen na spolupráci teamu a to tu bohužel chybí, takže se tu většinou honí akorát frágy. Nejde to nějak upravit, aby z medika vypadla třeba jen jedna lékarnička z filda jen jedna bednička náboju? Bylo by to rozhodně hratelnější fild by už tolik nedával arty a musel by víc zásobovat team municí, medik by zas musel zvedat zraněné a né si běhat kde chce a jen střílet.No snad se nad tím někdo zamyslí. Je tu celkem dobrá parta lidí a tak sem občas rád zajdu, ale hratelnost je dost mizerná.
Rapy- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Váš SERVER
Upravit to samozrejme jde..zalezi jak by to ovlivnilo ostatni..sem klidne pro z 5 vypadavajicich lekaren/naboju udelat 3 (mozna 2 a to jen na zkousku) ale jenom jednu to jsem spis proti. Teamplay zalezi na lidech a nutit je k tomu omezovanim se mi zrovna nelibi, osobne nejradsi hraju obj a co nejvic tymove napriklad s Blutem takhle hrajem uz dlouho bohuzel to melo za nasledek, ze jsme pak zacli budit "nevrazivost" u ostatnich..
Nerikam, ze nemuze dojit ke zmenam kdyz sem napises nake navrhy (poprosil bych v bodech at je to prehlednejsi:) zalozim k nim hlasovani a po domluve s Winniem se muze leccos zmenit. Podotykam, ze jedova injekce, kopani, hazeni nozem a podobne "realistictejsi" prvky nq bych rad zachoval.
Jsme tu i "dospela" osadka, ale stejne je to pro zabavu, me osobne by se libilo aby se na nq hraly cw jak na pro ale to by me "pro" cast etckaru asi ukamenovala:) no apson, ze je tu Winnieho a Džubyho turnaj, kdy se ukaze, ze i na nq je to super.
PS taky nesnasim permanenti nalety a nejsem ani pritel flamb, panzy a mortaru, jsem rad, ze u nas se snazime s Winniem fieldovi omezit i na 9lvl rychlost jakou muze davat nalety mozna je to jeste stale moc a u toho bych byl pro dalsi upravu i ten pocet lekaren/naboju tak na 3 se mi zda jako dobra vec
Nerikam, ze nemuze dojit ke zmenam kdyz sem napises nake navrhy (poprosil bych v bodech at je to prehlednejsi:) zalozim k nim hlasovani a po domluve s Winniem se muze leccos zmenit. Podotykam, ze jedova injekce, kopani, hazeni nozem a podobne "realistictejsi" prvky nq bych rad zachoval.
Jsme tu i "dospela" osadka, ale stejne je to pro zabavu, me osobne by se libilo aby se na nq hraly cw jak na pro ale to by me "pro" cast etckaru asi ukamenovala:) no apson, ze je tu Winnieho a Džubyho turnaj, kdy se ukaze, ze i na nq je to super.
PS taky nesnasim permanenti nalety a nejsem ani pritel flamb, panzy a mortaru, jsem rad, ze u nas se snazime s Winniem fieldovi omezit i na 9lvl rychlost jakou muze davat nalety mozna je to jeste stale moc a u toho bych byl pro dalsi upravu i ten pocet lekaren/naboju tak na 3 se mi zda jako dobra vec
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
já tohle komentovat asi ani nemusim,
muj názor je jasnej a to teamplay - bohužel jen Bambus je parťák pro tuto verzi hry.
poslední 3 hry sem jen chodil do nepřetržitejch artů a zvednutí medikem za 2 hodiny hry asi 3.
de to celkem do kopru, ale nikdo si nestěžuje takže nechte arťáky ať to tam serou nepřetržitě furt
trochu mě mrzí že ani příchodem Et pro hráčů se nic nemění
muj názor je jasnej a to teamplay - bohužel jen Bambus je parťák pro tuto verzi hry.
poslední 3 hry sem jen chodil do nepřetržitejch artů a zvednutí medikem za 2 hodiny hry asi 3.
de to celkem do kopru, ale nikdo si nestěžuje takže nechte arťáky ať to tam serou nepřetržitě furt
trochu mě mrzí že ani příchodem Et pro hráčů se nic nemění
keď chcete nových hráčov,dajte na server N!tmod-upravené etpro,skoro/trocha prispôsobené NQ..
ja som to navrhol na atlantise,tým pádom sa vrátili aj hráči,ktorý tam predtým hrali na nq..zmizli lagy.. návštevnosť rapidne stúpla ..potom si začali ma admini brať do huby,dík Rigor mortiz a charon.. tak som im vynadal a dostal som banán ale ten mód je šupový..
samozrejme,nejdem vám tu radiť..
ja som to navrhol na atlantise,tým pádom sa vrátili aj hráči,ktorý tam predtým hrali na nq..zmizli lagy.. návštevnosť rapidne stúpla ..potom si začali ma admini brať do huby,dík Rigor mortiz a charon.. tak som im vynadal a dostal som banán ale ten mód je šupový..
samozrejme,nejdem vám tu radiť..
co se vam porad nelibi?vecne je nekdo nespokojenej uz mne to unavuje.nic delat nebudu a hotovo zamkni to nebo
to rozkopu.
diky.
to rozkopu.
diky.
Klid. Server je supr nic bych neměnil a vůbec nějaky kaviny doublejump proste zbytečné to už není hra. tak se to líbí všem :-)
MCslunko- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 181
Neni nutny hned zurit nebo se urazet.
Rapy chtel asi hlavne omezit to co vypadne z mrtvyho a fielda a to Winnie uznej, ze sere i tebe kdyz sou pak mapy kdy tam field pousti jednu za druhou a kvuli tomu se to vetsinou utocicim nepodari dohrat.
Jsou to zasahy do cfg asi na 2minuty a pomoct by to mohlo, na lekarny/naboje sem zvkylej ale toho fielda bych i ja klidne omezil jeste o par vterin, takhle kazdej spawn co maj utocici muze branici field dat nalet a podle myho by to chtelo jednou za dva spawny utocicich a pak by to bylo jeden spawn arty druhej muze dat artillery nebo pockat
Rapy chtel asi hlavne omezit to co vypadne z mrtvyho a fielda a to Winnie uznej, ze sere i tebe kdyz sou pak mapy kdy tam field pousti jednu za druhou a kvuli tomu se to vetsinou utocicim nepodari dohrat.
Jsou to zasahy do cfg asi na 2minuty a pomoct by to mohlo, na lekarny/naboje sem zvkylej ale toho fielda bych i ja klidne omezil jeste o par vterin, takhle kazdej spawn co maj utocici muze branici field dat nalet a podle myho by to chtelo jednou za dva spawny utocicich a pak by to bylo jeden spawn arty druhej muze dat artillery nebo pockat
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: