EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 26 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 26 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
MSslunko do TF
+5
Sv3jk
Tf|M.Bambus
Fox
Tf|Bluto
MCslunko
9 posters
:: Tf team :: Přidej se k Tf team
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
MSslunko do TF
Zdravím celý klan TF
Sem hráč s SSX/NT NQ serveru
Chtěl bych vás poprosit o přijetí,Jmenuju se pavel je mi 15 Let ET hraju asi 2-3 roky s menší přestávkou, hrával sem na serverech ssx, netteam, =ETH= serveru
Klany kterýma jsem prošel:Jako prvni sem začal v neznamích klanech, ani si už nepamatuju jména ale asi tak 1 znamý klan bylo =ETH= academie jak se ETH ropadlo tak 3!k ještě existovaly, byl sem ta než se zase rozpadly :(
Pak nastala moje chvilková pauza z ET, ale z klanu opravdu neodchazim jen k vůli nějakým menším potížím sem tam až do konce
Proč k vám do klanu? Znám u vás dobře dva hráče chose, ZIP, s bambusem sem se potkal včera na NQ NT, máte svůj vlastní server a je jasné že nejste nováčci, a hlavně hrat CW a hrozně moc bych se tešil na treninky s váma :-) hraje za medika a můžu i fielda ale hlavně medik .
PS: máta strašně pěkné nicky
Vrtal sem se stím asi půl hodiny, ale zjistil sem že barevné písmo asi nefunguje tak sem to musel překopat:-)
Prosím o kladnou odpověd moc o to stojím :bounce:
Sem hráč s SSX/NT NQ serveru
Chtěl bych vás poprosit o přijetí,Jmenuju se pavel je mi 15 Let ET hraju asi 2-3 roky s menší přestávkou, hrával sem na serverech ssx, netteam, =ETH= serveru
Klany kterýma jsem prošel:Jako prvni sem začal v neznamích klanech, ani si už nepamatuju jména ale asi tak 1 znamý klan bylo =ETH= academie jak se ETH ropadlo tak 3!k ještě existovaly, byl sem ta než se zase rozpadly :(
Pak nastala moje chvilková pauza z ET, ale z klanu opravdu neodchazim jen k vůli nějakým menším potížím sem tam až do konce
Proč k vám do klanu? Znám u vás dobře dva hráče chose, ZIP, s bambusem sem se potkal včera na NQ NT, máte svůj vlastní server a je jasné že nejste nováčci, a hlavně hrat CW a hrozně moc bych se tešil na treninky s váma :-) hraje za medika a můžu i fielda ale hlavně medik .
PS: máta strašně pěkné nicky
Vrtal sem se stím asi půl hodiny, ale zjistil sem že barevné písmo asi nefunguje tak sem to musel překopat:-)
Prosím o kladnou odpověd moc o to stojím :bounce:
MCslunko- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 181
Re: MSslunko do TF
chose, zip a Bambus
to zní dobře
myslím že to můžeme zkusit
všichni již zmiňovaní jsou i v radě starších takže je to zrovna i na nich
hodně štěstí, musíme počkat jak dopadne demokracie
to zní dobře
myslím že to můžeme zkusit
všichni již zmiňovaní jsou i v radě starších takže je to zrovna i na nich
hodně štěstí, musíme počkat jak dopadne demokracie
jen co se zalozi hlasovani budu hlasovat. :-) je nas malo v Procku tak ja jsem na 80% pro, mas cas chodit na trenali 3 krat v tydnu?
Fox- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 379
Urco mozu v pondělí utery az po 8 streda kolem 7-8 ctvrtek volny pátek v tech 8 sobota volna neděle uvidím
[quote="Fox"]jen co se zalozi hlasovani budu hlasovat. :-) je nas malo v Procku tak ja jsem na 80% pro, mas cas chodit na trenali 3 krat v tydnu? :suspect: :suspect: :suspect: [/quote]
Fox- Tf|team
[quote="Fox"]? :D[/quote]
jako klidně možu i odpoledne řeknite si kdy chcete ale vetsinou 4-8 hodin su nekdy pryc krom pondelka a ctvrtka hraju na trubku + fotbal
jako klidně možu i odpoledne řeknite si kdy chcete ale vetsinou 4-8 hodin su nekdy pryc krom pondelka a ctvrtka hraju na trubku + fotbal
MCslunko napsal:jako klidně možu i odpoledne řeknite si kdy chcete ale vetsinou 4-8 hodin su nekdy pryc krom pondelka a ctvrtka hraju na trubku + fotbalFox napsal:?
jestli hlasovani dopadne dobre tak navrhu v sekci TF|Pro jestli jsou pro aby jsi byl v Procku
Fox- Tf|team
Út 19:00-21:00
Čt 19:00-21:00
Ne 19:00-21:00
jinak trenali jsou (zatim) takto
jinak trenali jsou (zatim) takto
Fox- Tf|team
[quote="Fox"][quote="MCslunko"][quote="Fox"]? :D[/quote]
[/quote]
jestli hlasovani dopadne dobre tak navrhu v sekci TF|Pro jestli jsou pro aby jsi byl v Procku[/quote]
To jako fakt? :-O díkí moc
[/quote]
jestli hlasovani dopadne dobre tak navrhu v sekci TF|Pro jestli jsou pro aby jsi byl v Procku[/quote]
To jako fakt? :-O díkí moc
[quote="Fox"]Út 19:00-21:00
jinak trenali jsou [b](zatim)[/b] takto[/quote]
hm v utery mam fotbal do 8 ale na hodku tak dojdu určo, treba si nekdo bude chtet zahrat déle a v nedělu a čtvrtek pokud nebude vyjímka určo možu.
jinak trenali jsou [b](zatim)[/b] takto[/quote]
hm v utery mam fotbal do 8 ale na hodku tak dojdu určo, treba si nekdo bude chtet zahrat déle a v nedělu a čtvrtek pokud nebude vyjímka určo možu.
Slunka sem potkal vcera poprve a asi jen 5minut ale nevadi..vypada slusne i urco neco umi..sice osobne nerad beru hrace co znam tak kratce neboli v podstate vubec, ale jelikoz je to Choseho synovec tak s tim nemam problem navic musim uznat u nas ted nikdo uz tak mesic neni a to bysme te uz stacili asi poznat takze budu hlasovat pro
To Slunko: Hlasovani sem presunul ma bejt jen pro cleny TF ne takto verejne vysledky se dozvis zde
To Slunko: Hlasovani sem presunul ma bejt jen pro cleny TF ne takto verejne vysledky se dozvis zde
Naposledy upravil Tf|M.Bambus dne Fri Jul 30, 2010 11:42 am, celkově upraveno 2 krát
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
Dobře díkí
takže prozatím je dohlasováno
po vyjádření CL zatím není možné aby Slunko byl v TF
důvod: většina členů zatím neví o koho se jedná, je třeba lépe poznat hráče
to Slunko: nevěš hlavu a zachovej nám přízeň
po vyjádření CL zatím není možné aby Slunko byl v TF
důvod: většina členů zatím neví o koho se jedná, je třeba lépe poznat hráče
to Slunko: nevěš hlavu a zachovej nám přízeň
ok :(
Jen bych chtěl říct že zájem poznávat není z mé strany chyba ale ze strany hráču kteří nemají chut se domluvit 2 a jít na server postupně se popřidávají včera sem to tak udělal a připojil se bambus fox bolda a byli sme 4 a ja sem vubec nepocital že by se někdo připojil a to bylo asi 10 večer kolem 7 by tam bylo aspon 6 hráču a stím se hrát dá.
Takže asi tak ale určitě se budu snazit chodit na server i ventrilo abyste mě poznali snad mě veznete časem :-)
Takže asi tak ale určitě se budu snazit chodit na server i ventrilo abyste mě poznali snad mě veznete časem :-)
dobre:-)
Je to tak ani si nemel sanci abysme te poznali a proto jsem nebyl proti, ale hold mame takovy pravidla a je podle me dobre u nich zustat.
Jedu na chatu ale v nedeli se vratim a jak si rikal snad se zacnem takhle setkavat vic staci uz kdyz se domluvi dva a nakou tu ctvrthodku vydrzej sami a on se nekdo pripoji a pak uz to natahne dalsi hrace..preci jen mrknete kolem 18:00 na - ssx je tam plno a kam by ti co se nevejdou (pocitam ze to muze bejt i pres 10hracu) sli? no preci k nam na TF a ono se jim u nas zalibi (preci jen nemame stupidni adros a muzem si votovat mapy) a to hodne lidem bude vyhovovat aspon ja si to myslim.
PS takze vydrz a myslim nebude problem.
Jedu na chatu ale v nedeli se vratim a jak si rikal snad se zacnem takhle setkavat vic staci uz kdyz se domluvi dva a nakou tu ctvrthodku vydrzej sami a on se nekdo pripoji a pak uz to natahne dalsi hrace..preci jen mrknete kolem 18:00 na - ssx je tam plno a kam by ti co se nevejdou (pocitam ze to muze bejt i pres 10hracu) sli? no preci k nam na TF a ono se jim u nas zalibi (preci jen nemame stupidni adros a muzem si votovat mapy) a to hodne lidem bude vyhovovat aspon ja si to myslim.
PS takze vydrz a myslim nebude problem.
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
To 100% a ty hlášky nemají chybu :-) Užíj si to na chatě .-)
k odjezdu se přidám také
jedu v sobotu do HR na týden
tak se tu mějte pěkně nezlobte a držte palce ať se nám vyhnou všechna možná i nemožná úskalí
čus
tak se tu mějte pěkně nezlobte a držte palce ať se nám vyhnou všechna možná i nemožná úskalí
čus
jj taky si to uží čau :-)
Co je HR?Tf|Bluto napsal:k odjezdu se přidám také
t
Tf|M.Bambus napsal:..preci jen mrknete kolem 18:00 na - ssx je tam plno a kam by ti co se nevejdou (pocitam ze to muze bejt i pres 10hracu) sli? no preci k nam na TF a ono se jim u nas zalibi (preci jen nemame stupidni adros a muzem si votovat mapy) a to hodne lidem bude vyhovovat aspon ja si to myslim.
Není progace, měli bychom založit oddělení marketingu a na něj svádět neúspěchy. Nebo řekněte mi jak se náš server dostává do podvědomý cz/sk et komunity?
Promin DjSlunko že ti to píšu sem a přeju Gl.
Sv3jk- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 429
Sv3jku vadími mi to jako hodně :-) :D ne sranda jestli to GL bylo na mě tak díki :-)
MCslunko napsal:Sv3jku vadími mi to jako hodně :-) ne sranda jestli to GL bylo na mě tak díki :-)
A komu jinému???
Sv3jk- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 429
[quote="Sv3jk"][quote="MCslunko"]Sv3jku vadími mi to jako hodně :-) :D ne sranda jestli to GL bylo na mě tak díki :-)[/quote]
A komu jinému??? :roll: [/quote]
Ok moc diki
A komu jinému??? :roll: [/quote]
Ok moc diki
Strana 1 z 2 • 1, 2
:: Tf team :: Přidej se k Tf team
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: