EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 89 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 89 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 91 uživatelů dne Sat Nov 23, 2024 11:58 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
NOVA IP SERVERU 212.80.69.86:27185
+3
Alpha
Tf|Bluto
winnie
7 posters
Strana 1 z 1
NOVA IP SERVERU 212.80.69.86:27185
Jeikoz nastali nejake komplikace s poskytovatelem pripojeni(tim neni mineno N1CE,to je provozovatel).
Museli se servery presunout jinam tak ze se meni ip adresa.Je to urcite skoda,ale neda
se nic jineho delat.
Budou jeste problemi s ventrilem ale snad se to vbrzku opravi.
Nova ip serveru 212.80.69.86:27185
Museli se servery presunout jinam tak ze se meni ip adresa.Je to urcite skoda,ale neda
se nic jineho delat.
Budou jeste problemi s ventrilem ale snad se to vbrzku opravi.
Nova ip serveru 212.80.69.86:27185
Re: NOVA IP SERVERU 212.80.69.86:27185
sledujte tento topic !!!!!!!!!!!!!!
Ventrilo by mělo makat tak do 2 dnů
omlouváme se bohužel s tím nejde nic dělat,
doufám tedy že všichni co se na server připojit nemůžou
se sem na forum kouknou a zjistí v čem je problém,
zároveň prosím i všechny aby tuto novou skutečnost sdělili
jakoukoliv formou osobám o kterých ví že se na forum nekouknou a nezjistí to, děkuji
Ventrilo by mělo makat tak do 2 dnů
omlouváme se bohužel s tím nejde nic dělat,
doufám tedy že všichni co se na server připojit nemůžou
se sem na forum kouknou a zjistí v čem je problém,
zároveň prosím i všechny aby tuto novou skutečnost sdělili
jakoukoliv formou osobám o kterých ví že se na forum nekouknou a nezjistí to, děkuji
Dotaz k zítřejšímu trenalu (tj. 1.7).
Jestli nebude fakčit VT.... Tak v tom případě máme postupovat jak ? Myslím tím jestli bude trenal nebo ne....
Jestli nebude fakčit VT.... Tak v tom případě máme postupovat jak ? Myslím tím jestli bude trenal nebo ne....
Alpha- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 75
dzuby nejde winnie taky ne a svejk taky ne takze nemame lidi je to TF pro
Fox- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 379
CuS
nejak to stym nasim server nevyzera dobre nikto tam nechodi uz ani Anonymní jsem myslel ze by to chcelo este nejak vytunovať co já ívm napr. pridať New mapy na http://et.splatterladder.com/ je spousta nových map. ( dobra mapka: Document Base (Beta 2) jen tezka pro ALLI. kdyz jsou nemci sehrány )
a nebo jeste jeden blby napad: prostorové hlášky... nvm ze ci se to da udelat ale aby se dalo kricať jak pri CoD ( https://www.youtube.com/watch?v=-PMmi56vDY0) a počuli by to jen ty ktorí su okolo mne . dodá to hre nejaku vetsiu realitost
P.S: ja vím že chodíte od roboty a ze není čas na server ale fakt uz na ten nas TF server nikto nechodí
nejak to stym nasim server nevyzera dobre nikto tam nechodi uz ani Anonymní jsem myslel ze by to chcelo este nejak vytunovať co já ívm napr. pridať New mapy na http://et.splatterladder.com/ je spousta nových map. ( dobra mapka: Document Base (Beta 2) jen tezka pro ALLI. kdyz jsou nemci sehrány )
a nebo jeste jeden blby napad: prostorové hlášky... nvm ze ci se to da udelat ale aby se dalo kricať jak pri CoD ( https://www.youtube.com/watch?v=-PMmi56vDY0) a počuli by to jen ty ktorí su okolo mne . dodá to hre nejaku vetsiu realitost
P.S: ja vím že chodíte od roboty a ze není čas na server ale fakt uz na ten nas TF server nikto nechodí
->maRek<-- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 64
Nějáké novinky ohledně ventrila ?
Alpha- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 75
Kluci jsou letni prazdniny a to vzdy ma za nasledek, ze tu nikdo neni navic podstatna cast TF ma posledni dobou neodkladne veci a nema ta kcas hrat a tim lakat dalsi hrace at se pripoji navic ta nova IP taky urcite neprospela spusty lidi si mysli, ze server je stale down a netusi, ze jede na nove ip..
Jediny zpusob jak to zvratit je mit trpelivost a jeste kamarady a kdyz vydrzite tak hodku na serveru ve 4 urcite to lidi pritahne jinak bych to videl jako zazrak..
Hold leto je leto a vzdy se to taktko deje snad novy nq mod taky pritahne tim jak bude dobrej
Jediny zpusob jak to zvratit je mit trpelivost a jeste kamarady a kdyz vydrzite tak hodku na serveru ve 4 urcite to lidi pritahne jinak bych to videl jako zazrak..
Hold leto je leto a vzdy se to taktko deje snad novy nq mod taky pritahne tim jak bude dobrej
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
Ja bych chodil ale mi to nějak nepřeje......minule škola a teď zase zvukova karta..... ja se neukažu dokud se to nezpravi protoze bez zvuku hrat nebudu :-) tak to berte jako moji omluvu a dekuju :-)
vojTIsek.CZE- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 173
->maRek<- napsal:CuS
začali prázdniny a je kraásný počasí,
každej kdo v tomhle počasí sedí a kouká do kompu je blázen,
je jasný že se teď bude hrát pramálo, ale to je v pohodě je to prostě počasím a volnem,
nijak bych to neřešil, je to prostě tak,
třeba já od pátku kařžej den sedím někde na zahradě gryluju a popíjím vínko, prostě paráda
ach jo asi jen ja jsem celej den u kompu
->maRek<-- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 64
Similar topics
» Nová kampan
» Upravy na serveru NQ II
» nova verze 1.2.9. beta6
» nova ip adresa ventrila
» Pravidla serveru
» Upravy na serveru NQ II
» nova verze 1.2.9. beta6