EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 88 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 88 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 91 uživatelů dne Sat Nov 23, 2024 11:58 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
Nevím jak to říct
5 posters
:: Tf team
Strana 1 z 1
Nevím jak to říct
Ahoj už dlouho dobu o tom uvažuji akorat sem nenašel odvahu.
Vůbec nevim jak začít, ale nějak to začít musí.
Celou dobu se staram o server sám myslím tím co se týče nastavování a scriptu a grafiky.
Nikomu nic nevyčítám ,ale jak mile jsem na serveru něco udělal tak 90% lidi to chvalilo.
A od lidi co jsem to nejmeně čekal byla jenom sama kritika atd.
Tak že sem se rozhodl udělat samostatny Tactical force a žádné United cz/sk.
Jsme uplně rozlišný teamy a nikdo s druheho teamu se nepodilel na realizaci serveru.
Kdyz vemu Bluta super dabing,pak Dana take super dabing,Bambuse Lua mod i Zip prispel svoji troskou do mlejna a další ..
Ti to hosi udelali kus prace aby server vypadal tak jak vypada.A každej ko na něm hraje mi musí dat za pravdu,
že máme jedinečný server.O forku toho taky moc nevim,ale jestli se nepletu tak ho maji nastarost Bluto s Bambusem.
Tak mi řekněte kde je druhej team?Nikde žadná aktivita, je to tak.Dokonce i cizi hrači se výce angažuji než .........
Jsem pevně rozhodnutý .Chtěl jsem jenom říci že kdo chce může s TF klidně odejít chapu že je tam někdo komu se to nebude zamlouvat.
Další věc je placení serveru děkuji všem co přispěli na server Borg,Bluto,Bambus, Dan a nemene i Kain s kterym sem tento server rozjizdel.
A korunu tomu nasidil turnaj Tctical Force cup 2010 musel jsem to adminovat uplne s "cizim" člověkem jelikož druhej admin nemohl.
Chapu že každej nemá čas tak jako já .
Tak že závěr je takový že server se bude jmenovat Tactical Force czech nastavení serveru a ruznej zbrani atd budu dělat nadale podle sebe.
Možná to vypadá sobecky ale jinou cestu nevidím.
Tak že kdo chce může klidně odejít a kdo chce může zústat u Tactical force.Rad bych věděl kdo zůstane .
Docela mi na lidech záleží tak že budu rad když neodejde nikdo ale to je čistě na vás.
Zatim Ahoj.
Vůbec nevim jak začít, ale nějak to začít musí.
Celou dobu se staram o server sám myslím tím co se týče nastavování a scriptu a grafiky.
Nikomu nic nevyčítám ,ale jak mile jsem na serveru něco udělal tak 90% lidi to chvalilo.
A od lidi co jsem to nejmeně čekal byla jenom sama kritika atd.
Tak že sem se rozhodl udělat samostatny Tactical force a žádné United cz/sk.
Jsme uplně rozlišný teamy a nikdo s druheho teamu se nepodilel na realizaci serveru.
Kdyz vemu Bluta super dabing,pak Dana take super dabing,Bambuse Lua mod i Zip prispel svoji troskou do mlejna a další ..
Ti to hosi udelali kus prace aby server vypadal tak jak vypada.A každej ko na něm hraje mi musí dat za pravdu,
že máme jedinečný server.O forku toho taky moc nevim,ale jestli se nepletu tak ho maji nastarost Bluto s Bambusem.
Tak mi řekněte kde je druhej team?Nikde žadná aktivita, je to tak.Dokonce i cizi hrači se výce angažuji než .........
Jsem pevně rozhodnutý .Chtěl jsem jenom říci že kdo chce může s TF klidně odejít chapu že je tam někdo komu se to nebude zamlouvat.
Další věc je placení serveru děkuji všem co přispěli na server Borg,Bluto,Bambus, Dan a nemene i Kain s kterym sem tento server rozjizdel.
A korunu tomu nasidil turnaj Tctical Force cup 2010 musel jsem to adminovat uplne s "cizim" člověkem jelikož druhej admin nemohl.
Chapu že každej nemá čas tak jako já .
Tak že závěr je takový že server se bude jmenovat Tactical Force czech nastavení serveru a ruznej zbrani atd budu dělat nadale podle sebe.
Možná to vypadá sobecky ale jinou cestu nevidím.
Tak že kdo chce může klidně odejít a kdo chce může zústat u Tactical force.Rad bych věděl kdo zůstane .
Docela mi na lidech záleží tak že budu rad když neodejde nikdo ale to je čistě na vás.
Zatim Ahoj.
Re: Nevím jak to říct
zatím zůstávám, více se vyjadřovat nebudu
Dan_st- Začátečník
- Poèet pøíspìvkù : 61
Jasně že zustavám a chapu tě wíno takže jsem tu:o)
Tf Kulisek- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 10
podpásovka jak prase ale prosím dělej si co chchceš už jenom to že to napíšeš sem do sekce TF a ne společné hovoří sama za sebe. na server budu chodit hrát dál i s lidma od nás teda myslím že to tak oni vezmou ale je to sprostý protože když jsme server rozjížděli tak ti byli lidi od nas dobrý že alespon nekdo chodil a ted když je server rozjetej tak si ho přivlastníš fajn hádat se nechci a nebudu dělej jak chceš ale velké zklamaní. zdar
Anonymní- Anonymní
Kaine zamysli se nad sebou co jsi pro server udelal nic vubec nic jenom si vse kritizoval ale sam
si pro to neudelal ani kulovy.
Rikej si tomu jak chces.
traba vas to da zase dohromady a bude te konecne neco delat.
si pro to neudelal ani kulovy.
Rikej si tomu jak chces.
traba vas to da zase dohromady a bude te konecne neco delat.
zůstávám, srdíčko sem si už vilil ve veřejné sekci
pro mě je to jasný, buď budu hrát tady, když tu nikdo nebude tak ETkem končím
páč jen tady je ta hra pro mě zajímavá, s těma lidma co sem chodí, jinam chodit nebudu, howgh
pro mě je to jasný, buď budu hrát tady, když tu nikdo nebude tak ETkem končím
páč jen tady je ta hra pro mě zajímavá, s těma lidma co sem chodí, jinam chodit nebudu, howgh
a UNITED zálezí na tom co kdo udělal jo? já myslel že každej udělá co může a je to o prátelství a otom že jsme dva bratrské teamy alespon taková myšlenka byla z počátku ale jestli se to bere podle toho jak kdo rozumí věcem ohledně spravování serveru tak to potom jo
Anonymní- Anonymní
nechci přihazovat do ohně
ale když je něco napsané ve VIP sekci, nemělo by se to kopírovat a šířit do sekce jiné
ale když je něco napsané ve VIP sekci, nemělo by se to kopírovat a šířit do sekce jiné
a jak by se to členové cz sk dozvěděli? to jako onás bez nás jo to je ještě horší
ale nemá to smysl už nic neřeším dělejte si všichni co chcete a jak chcete
čau kain
ale nemá to smysl už nic neřeším dělejte si všichni co chcete a jak chcete
čau kain
Anonymní- Anonymní
koukám že domluva nám jde,
mě to jedno není, ale vymlouvám si plíce zbytečně, jak koukám
všichni napište že je vám to jedno a že na to serete, tim se to pořeší
budeme výborní přátelé a rádi se uvidíme?
neserte mě !!!!!!!!!!!!!
chcováte se jako malé děti, všichni
Někdo bude muste ustoupit, pokud to nebude Wino s riflí
nebo ostatní Winovi když to jinak nejde.
Já osobně navrhuji pro znovunastolení klidu vypnout omezení rifle
a začít se chovat normálně, to platí pro všechny.
Kdo a co dělá je nakonec jen jeho věc a jeho vlastní rozhodnutí,
já sem daboval server a starám se vám o fórum abych vááááááááááám všem udělal radost
ne abych za to dostal medaili a důchod.
mě to jedno není, ale vymlouvám si plíce zbytečně, jak koukám
všichni napište že je vám to jedno a že na to serete, tim se to pořeší
budeme výborní přátelé a rádi se uvidíme?
neserte mě !!!!!!!!!!!!!
chcováte se jako malé děti, všichni
Někdo bude muste ustoupit, pokud to nebude Wino s riflí
nebo ostatní Winovi když to jinak nejde.
Já osobně navrhuji pro znovunastolení klidu vypnout omezení rifle
a začít se chovat normálně, to platí pro všechny.
Kdo a co dělá je nakonec jen jeho věc a jeho vlastní rozhodnutí,
já sem daboval server a starám se vám o fórum abych vááááááááááám všem udělal radost
ne abych za to dostal medaili a důchod.
Ja ne! Jediny by me nasralo kdyby sme padli..
o forum se budu s Blutem rad starat dal.
1) Winieho chapu a z TF nikam nechci, bez vas kluci me ET neba!
2) Mam rad UNITED to znamena CZ/SK a TF dohromady, a tak nechci aby se to rozpadlo!
3) Kain ma ETPRO o ktery se stara, to same Winnie ma NQ a Phoenix EF
sem rad, ze se UNITED muze chlubit 3 servery, a proto bych byl rad aby to tak zustalo!
4) Starani se o server neni tak uplne sranda a co sem ja moh poznat jen cast namahy a casu kolik to zabira, tak to je obcas k pos.ani..a jeste kdyz pak clovek sklidí jen kritiku ci vytky nebo co je spatne to je na..sam obcas nejdriv vykrikuju hlavne ty nedostatky, chyby nebo co se mi nelibi..snad uz to delat nebudu.
Budu rad kdyz UNITED zustane jak je to ted!
Winnie ma nastarosti NQ Kain ETPRO a Phoenix EF ale dohromady je to UNITED!
Diky Bambus
o forum se budu s Blutem rad starat dal.
1) Winieho chapu a z TF nikam nechci, bez vas kluci me ET neba!
2) Mam rad UNITED to znamena CZ/SK a TF dohromady, a tak nechci aby se to rozpadlo!
3) Kain ma ETPRO o ktery se stara, to same Winnie ma NQ a Phoenix EF
sem rad, ze se UNITED muze chlubit 3 servery, a proto bych byl rad aby to tak zustalo!
4) Starani se o server neni tak uplne sranda a co sem ja moh poznat jen cast namahy a casu kolik to zabira, tak to je obcas k pos.ani..a jeste kdyz pak clovek sklidí jen kritiku ci vytky nebo co je spatne to je na..sam obcas nejdriv vykrikuju hlavne ty nedostatky, chyby nebo co se mi nelibi..snad uz to delat nebudu.
Budu rad kdyz UNITED zustane jak je to ted!
Winnie ma nastarosti NQ Kain ETPRO a Phoenix EF ale dohromady je to UNITED!
Diky Bambus
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
:: Tf team
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: