EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 86 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 86 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 86 uživatelů dne Sat Nov 23, 2024 11:50 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
CW turnaj na NQ
+21
Str!ker
Mik
KiLmiG
Borg
Nate
Sv3jk
Tf|Bluto
Daem0n
Hijena cz
Tf|M.Bambus
PHOENIXCZ
Father
Chose
vojTIsek.CZE
Zip
Fox
M!sak
BugsBunny
winnie
Pavlonos
Džuby
25 posters
Strana 3 z 4
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Jaký je to nápad?
Re: CW turnaj na NQ
Nahraná mapa Goldrush mezi !BB a J4F tady
Zápas mezi !BB a Tým1 tady
1. mapa Bremen
2. mapa Goldrush
Zápas mezi LofN a =plcz= tady
1. mapa Delivery
2. mapa Oasis
Zápas mezi tým3 a Rt.LoL's tady
1. mapa Supply
2. mapa Radar
Semifinále mezi LofN a Rt.LoL's tady
1. mapa Delivery
2. mapa Radar
3. mapa Frostbite
Zápas o třetí místo mezi !BB a Rt.LoL's tady
1. mapa Goldrush
2. mapa Delivery
Finalový zápas mezi BoRpf6miB a LofN tady
1. mapa Radar
2. mapa Bremen
3. mapa Delivery
Postup:
stahnout
rozbalit
dát do složky kde máte nainstalované et/nq/demos
spustit ET
změnit mod na nq
spustit replays
a můžete koukat
Zápas mezi !BB a Tým1 tady
1. mapa Bremen
2. mapa Goldrush
Zápas mezi LofN a =plcz= tady
1. mapa Delivery
2. mapa Oasis
Zápas mezi tým3 a Rt.LoL's tady
1. mapa Supply
2. mapa Radar
Semifinále mezi LofN a Rt.LoL's tady
1. mapa Delivery
2. mapa Radar
3. mapa Frostbite
Zápas o třetí místo mezi !BB a Rt.LoL's tady
1. mapa Goldrush
2. mapa Delivery
Finalový zápas mezi BoRpf6miB a LofN tady
1. mapa Radar
2. mapa Bremen
3. mapa Delivery
Postup:
stahnout
rozbalit
spustit ET
změnit mod na nq
spustit replays
a můžete koukat
Naposledy upravil Džuby dne Sun Feb 28, 2010 8:30 pm, celkově upraveno 3 krát
Jojo super jsme se sehrály sice až na konci ale super ...
M!sak- Poèet pøíspìvkù : 2
I když naše účinkování v turnaji už skončilo ,tak musím říct ,že tahle pohodovou partu lidí jsem dlouho nepotkal,žádný rozčilování po prohře,žádný nadávky atd.Tak že ještě jednou dík z mé strany všem hráčům kteří se zúčastnily turnaje a drželi se pravidla"není podstatné vyhrát ale zúčastnit se",taky z mojí strany dík všem co se podílely na organizaci. P.S.:Škoda že finále nebude na" EETV"-snad příště avšem co postoupily dál jak my do dalších zápasů GL
Džuby napsal:Nahrán match mezi !BB a Tým1 tady
1. mapa Bremen
2. mapa Goldrush
Postup:
stahnout
rozbalit
spustit ET
změnit mod na nq
spustit replays
a můžete koukat
když to spustim tak mě to vždycky třeba u bremen po par sekundach kopne, asi to neumim či co?
Chtěl bych za celý J4F tým poděkovat jak organizátorům tak i protihráčům za super turnaj a i když jsem mohl hrát jen 1 utkání, tak z toho co mi kluci a holka řekli na vt tak se jim to líbilo a bavilo, což si myslim že byl účel tohoto fajn turnaje. Doufám, že se někdy uskuteční pokračování (v emo ikonách není tleskající smajlík takže) *Tlesk* *tlesk *tlesk*
Naposledy upravil Sv3jk dne Sun Feb 28, 2010 7:40 pm, celkově upraveno 1 krát
Sv3jk- Tf|Pro
- Poèet pøíspìvkù : 429
I já se připojuju k díkům za vznik a vedení turnaje - ač to nevypadá, tak s tím muselo být hrůza práce
Prvnímu týmu - kluci byli ste super a ač sme spolu hráli akorát tyto CW a mapu s taktikou řešili minutu před zápasem - bomba ; že s BB týmem prohrajem sem v morku kosti tušil, ale zadarmo to teda nedostali , pokud bude někdy v budoucnu další turnaj - dáme dohromady stejnou partu, něco málo nacvičíme a natrhneme jim prd..
Prvnímu týmu - kluci byli ste super a ač sme spolu hráli akorát tyto CW a mapu s taktikou řešili minutu před zápasem - bomba ; že s BB týmem prohrajem sem v morku kosti tušil, ale zadarmo to teda nedostali , pokud bude někdy v budoucnu další turnaj - dáme dohromady stejnou partu, něco málo nacvičíme a natrhneme jim prd..
Chose- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 134
chose přesně tak příště jim to natřem
Nate- Začátečník
- Poèet pøíspìvkù : 50
bohuzel sme prohrali no ale tak aspon byla sranda priste s vas zbyde mastnej flek
BugsBunny- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 435
,,PLCZ´´
Tak jako kapitan se tedy vyjadrim i ja za plcz.Jelikoz jsem se vsema mluvil behem - i po zapase,tak se mnou co napisi budou asi vsichni z teamu souhlasit.Zapas/y byly velice podarene,komunikace perfektni,zazemi co jste nam poskytli, jak serverove nebo vtr,bylo perfektni a casove nesrovnalosti jste resili excelentne rychle.Taky se zaroven omlouvam za cekani nez se zacne nejaky zapas,urcitym teamum,ale hrac,ktery se connectil z anglie jak na vtr tak na servery mel obcas problemy.Nekteri to pochopili,ale nekteri me TEZCE zklamali! Proto budu priste zvazovat jestli se zucastnim neceho takoveho,kdyz je tu spousta nechapajicich jedincu.Memu teamu velice dekuji za teamovou praci a klidne nervy,kdyz jsme prohravali.
A predevsim me/nase diky smeruji na adresu:Winnie,Dzuby,Pavlonos.Diky kluci
edit:Jeste za Cheerokeho:Je moc rad,ze se zcastnil takoveto akce vikendove,omlouva se za obcasne problemy a velice dekuje teamu za komunikaci (jak cesky v polstine ci anglicky)
A predevsim me/nase diky smeruji na adresu:Winnie,Dzuby,Pavlonos.Diky kluci
edit:Jeste za Cheerokeho:Je moc rad,ze se zcastnil takoveto akce vikendove,omlouva se za obcasne problemy a velice dekuje teamu za komunikaci (jak cesky v polstine ci anglicky)
Borg- Friend
- Poèet pøíspìvkù : 235
BOMBA!!!
Bylo to famózní sem unešenej! opravdu jsem nic takovyho nezazil a desne me to bavilo! Moc doufam a zaroven prosim, aby se akce opakovala! Děkuju nejen pořadatelům (Džuby, Winnie, Pavlonos a urcite dalsim z UNITED serveru) skvěle jste to připravili a vsechny problemy zpusobene zejmena vypadkami hracu jste resili jak jste mohli a myslim si, ze se vsechno skvele podarilo! ale děkuju i mým spoluhráčům Blutovi, Sweepeamu, Danovi a Zipovi, ktery ho na posledni dva zapasy nahradil a hlavne Ouk!mu za pripravu nas vsech a ze to s nama vydrzel a snazil se nas naucit co moh Doted se mirne tresu (to mam od zapasu s BoRpf6miB:) a vubec ve me koluje adros nastesti jen ten realnej a na zazitky z tohodle turnaje budu vzpominat hodne dlouho a takovejch zkusenosti sem nenasbiral ani za rok hrani:)
Jeste jednou diky moc vsem co na tom makali a zucastnili se a hlavne nasemu tymu c.6 alias !BB BadBoys!
Bambus
Bylo to famózní sem unešenej! opravdu jsem nic takovyho nezazil a desne me to bavilo! Moc doufam a zaroven prosim, aby se akce opakovala! Děkuju nejen pořadatelům (Džuby, Winnie, Pavlonos a urcite dalsim z UNITED serveru) skvěle jste to připravili a vsechny problemy zpusobene zejmena vypadkami hracu jste resili jak jste mohli a myslim si, ze se vsechno skvele podarilo! ale děkuju i mým spoluhráčům Blutovi, Sweepeamu, Danovi a Zipovi, ktery ho na posledni dva zapasy nahradil a hlavne Ouk!mu za pripravu nas vsech a ze to s nama vydrzel a snazil se nas naucit co moh Doted se mirne tresu (to mam od zapasu s BoRpf6miB:) a vubec ve me koluje adros nastesti jen ten realnej a na zazitky z tohodle turnaje budu vzpominat hodne dlouho a takovejch zkusenosti sem nenasbiral ani za rok hrani:)
Jeste jednou diky moc vsem co na tom makali a zucastnili se a hlavne nasemu tymu c.6 alias !BB BadBoys!
Bambus
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
i já ještě jednou thx to all,
jsem mírně zlamán že se nám nedařilo v posledním zápase, ale což,i tak to bylo moc pěkné.
Klidně bych hrál ETko jen takto,bo se jedná o úplně jiný styl hry a sice ten pěkný.
Naše každodení plácání je chabá náhražka toho, co jsme zažlili za tyto dva dny, prostě pecka.
Některé teamy nám myslím celkem pěkně ukázali jak se to hrát má, přislo mi někdy že protivníci hrajou nejmíň v sedmi.
Thx to all admins, 4fun turnaj se povedl na jedničku.
jsem mírně zlamán že se nám nedařilo v posledním zápase, ale což,i tak to bylo moc pěkné.
Klidně bych hrál ETko jen takto,bo se jedná o úplně jiný styl hry a sice ten pěkný.
Naše každodení plácání je chabá náhražka toho, co jsme zažlili za tyto dva dny, prostě pecka.
Některé teamy nám myslím celkem pěkně ukázali jak se to hrát má, přislo mi někdy že protivníci hrajou nejmíň v sedmi.
Thx to all admins, 4fun turnaj se povedl na jedničku.
Takze musim uznat ze server byl dobre udelani sefovani bylo dobre ale byly tam nektere nedostatky ale to je jedno ale chci podekovat Winimu a Dzuby za dobre sefovani a dobre sem si zahral GL#HF
KiLmiG- Poèet pøíspìvkù : 3
Tak pokud mohu celkově promluvit za 6miB..
Ať už jsme spolu v dávnější době nebo mělčí minulosti hrávali, byl tento skvěle zorganizovaný turnaj možnost, zase si po dlouhé době společně zahrát.
Proč tu vychvaluju organizaci turnaje? Dříve jsme se pár turnajů zúčastnili, i když v poměrně pozměněné sestavě, sice jsme se nikdy nedostali do finále, tak naše umístění považuji za obrovský úspěch. Samozřejmě škoda finálového štěstíčka, že nám více nepřálo (hlavně tedy hráč se zlatem několik vteřin v lagu, než jsme si toho všimli). Tohle všechno k turnaji patří a celkově jsme byli z atmosféry nadšení. I když právě vše organizátorům z přihlášenými lidmi nedopadlo podle představ, ale bravurně si poradili a dokonce sestavili i celý chybějící team! Klobouk dolů. Hlavně mě překvapilo, kolik jsem zde poznal nových dobrých lidí. Jsem za to rád a pokud se bude podobná akce opakovat, určitě se opět přihlásíme v podobné sestavě.
Ventrilo bylo skvěle nastaveno o tom žádná! Servery běžely hladce;0)
Atmosféra dokonalá.
Tohle se prostě musí prožít..
Ať už jsme spolu v dávnější době nebo mělčí minulosti hrávali, byl tento skvěle zorganizovaný turnaj možnost, zase si po dlouhé době společně zahrát.
Proč tu vychvaluju organizaci turnaje? Dříve jsme se pár turnajů zúčastnili, i když v poměrně pozměněné sestavě, sice jsme se nikdy nedostali do finále, tak naše umístění považuji za obrovský úspěch. Samozřejmě škoda finálového štěstíčka, že nám více nepřálo (hlavně tedy hráč se zlatem několik vteřin v lagu, než jsme si toho všimli). Tohle všechno k turnaji patří a celkově jsme byli z atmosféry nadšení. I když právě vše organizátorům z přihlášenými lidmi nedopadlo podle představ, ale bravurně si poradili a dokonce sestavili i celý chybějící team! Klobouk dolů. Hlavně mě překvapilo, kolik jsem zde poznal nových dobrých lidí. Jsem za to rád a pokud se bude podobná akce opakovat, určitě se opět přihlásíme v podobné sestavě.
Ventrilo bylo skvěle nastaveno o tom žádná! Servery běžely hladce;0)
Atmosféra dokonalá.
Tohle se prostě musí prožít..
Mik- Poèet pøíspìvkù : 9
nemám co dodat i když jsem původně myslel, že se nebudu moci z časových důvodů dostavit sem se nakonec dostal do jednoho teamu jako náhradník a nakonec jsem s tím teamem dostal až do finále. / a to i přes docela hustou náladu u mě doma /
tak teď k turnaji samotnému, nemám slov a když jo tak jen samé superlativy, fakt mě turnaj nadchl a pohltil takže děkuji pořadatelům za to co proto všechno obětovali ať už finance a hlavně spoustu volného času a i nervů. děkuji též SPONZOROVI a i všem vám hráčům, za to že máte tuto hru rádi a jak psal Bluto nademnou povýšili jsme ETčko tento víkend z obyčejného střílení na super teamové hraní, které baví nás všechny.
děkuji děkuji děkuji bylo mě ctí se zůčastnit
tak teď k turnaji samotnému, nemám slov a když jo tak jen samé superlativy, fakt mě turnaj nadchl a pohltil takže děkuji pořadatelům za to co proto všechno obětovali ať už finance a hlavně spoustu volného času a i nervů. děkuji též SPONZOROVI a i všem vám hráčům, za to že máte tuto hru rádi a jak psal Bluto nademnou povýšili jsme ETčko tento víkend z obyčejného střílení na super teamové hraní, které baví nás všechny.
děkuji děkuji děkuji bylo mě ctí se zůčastnit
Anonymní- Anonymní
Tak prvne neco k tem co to organizovali :-)
Winno a Dzuby : chlapi takto paradne sem si vazne nezahral stim ze vse klapalo hralo se Vtr fakt jenom blikalo mate u me veliky obdiv ze ste neco takovyho zorganizovali a vubec cest u me ze sem se tohoto HUSTE MASAKRALNE DOBRYHO MATCHE mohl zucastnit.
Pajo: diky ti za paradni web cos udelal na tento turnaj
Teame Diky za hru fakt krasa :-) o pestavkach dorozumivani s Cheerokym byla taky prdel takze fakt mazec Cheero ses vazne borec takze doufam ze tohle ti borg prelozi rad bych abys to vedel :-)
A celkovy diky vsem protihracum nebo spis teamum.Jedine co me mrzi je snad to ze nekteri nebudu jmenovat nedokazali pochopit ze od nas Cheero mel problem s pripojenim....
Winno Dzuby Pajule. DOUFAM ZE BUDU MOCT BEJT ZNOVU SOUCASTI TOHOTO PARADNIHO TURNAJE
Winno a Dzuby : chlapi takto paradne sem si vazne nezahral stim ze vse klapalo hralo se Vtr fakt jenom blikalo mate u me veliky obdiv ze ste neco takovyho zorganizovali a vubec cest u me ze sem se tohoto HUSTE MASAKRALNE DOBRYHO MATCHE mohl zucastnit.
Pajo: diky ti za paradni web cos udelal na tento turnaj
Teame Diky za hru fakt krasa :-) o pestavkach dorozumivani s Cheerokym byla taky prdel takze fakt mazec Cheero ses vazne borec takze doufam ze tohle ti borg prelozi rad bych abys to vedel :-)
A celkovy diky vsem protihracum nebo spis teamum.Jedine co me mrzi je snad to ze nekteri nebudu jmenovat nedokazali pochopit ze od nas Cheero mel problem s pripojenim....
Winno Dzuby Pajule. DOUFAM ZE BUDU MOCT BEJT ZNOVU SOUCASTI TOHOTO PARADNIHO TURNAJE
BugsBunny- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 435
Nevím co bych k tomu více dodal,tento turnaj mě také pohltil a stál spoustu hlasivek a omlouvám se všem na které jsem křičel Doufám že jsem jim tím nezkazil chuť do dalšího hraní.
Turnaj byl skvěle z organizován a děkuji tímto Winniemu a Djubymu za uspořádání tohoto turnaje.
Je jasné že pokud by se turnaj někdy opakoval nemůžeme jako obhájci prvenství tady chybět.
Myslím si že kdo se z účastnil mi dá za pravdu a těší se na další CUP
Turnaj byl skvěle z organizován a děkuji tímto Winniemu a Djubymu za uspořádání tohoto turnaje.
Je jasné že pokud by se turnaj někdy opakoval nemůžeme jako obhájci prvenství tady chybět.
Myslím si že kdo se z účastnil mi dá za pravdu a těší se na další CUP
Str!ker- Poèet pøíspìvkù : 2
Byl to fakt parádní turnaj, jsem rád že jsem do toho šel
Tým byl fakt super, s dvouma jsem se skoro neznal, s wzx sem se viděl asi po roce hraní a s kainem to taky byla jedna radost střílet. Poklona chlapy.
Klobouk dolů před Winniem a Džubym za tu bezchybnou organizaci. Fakt parádní, škoda že většině z našeho původního týmu se něco přihodilo. V jednu chvíli to fakt vypadalo že budu hrát sám a nakonec toto. Z toho řevu při konci finální mapy na VT mě ještě teď bolej uši a z těch infarktovejch situací jako sebrání za axis radaru 5 cm před autem buší srdce
Fakt parádní turnaj. Jestli budem hrát někdy znovu tak se budu těšit.
Sláva vítězům, čest poraženým. GG
Tým byl fakt super, s dvouma jsem se skoro neznal, s wzx sem se viděl asi po roce hraní a s kainem to taky byla jedna radost střílet. Poklona chlapy.
Klobouk dolů před Winniem a Džubym za tu bezchybnou organizaci. Fakt parádní, škoda že většině z našeho původního týmu se něco přihodilo. V jednu chvíli to fakt vypadalo že budu hrát sám a nakonec toto. Z toho řevu při konci finální mapy na VT mě ještě teď bolej uši a z těch infarktovejch situací jako sebrání za axis radaru 5 cm před autem buší srdce
Fakt parádní turnaj. Jestli budem hrát někdy znovu tak se budu těšit.
Sláva vítězům, čest poraženým. GG
Děkuji moc za příjemný víkend.
Bylo to super a je to úplně nepopsatelný zážitek.
Moc děkuji všem kdo se podílel na organizaci tohoto skvělého nápadu,který tady prostě chyběl.
Děkuji všem hráčům.
Děkuji teamu za super hraní i když tréning nebyl.
Paráda děkuji.(medajle vypadají nádherně)
Bylo to super a je to úplně nepopsatelný zážitek.
Moc děkuji všem kdo se podílel na organizaci tohoto skvělého nápadu,který tady prostě chyběl.
Děkuji všem hráčům.
Děkuji teamu za super hraní i když tréning nebyl.
Paráda děkuji.(medajle vypadají nádherně)
transformer- Poèet pøíspìvkù : 2
podekovani
Timto chci podekovat za moznost si zkusit zahrat teamplay na CW, byla to moje prvni zkusenost, a bylo to fajn. Podekovani patri organizatorum, za to jak to zvladli, za to ze si na nas vzpomeli a hodili to na nase forum, dik nasim hracum a v neposledni rade nasim protivnikum. Vse probehlo bez nejakych hadek v pohodove atmosfere. Budeme se tesit na dalsi pokracovani. Tohle tu dlouho chybelo, fakt super a diky. uz se nemuzu dockat medaile
Desertstorm- Poèet pøíspìvkù : 10
THX
Tímto bych chtěl poděkovat Dzubymu & Winnimu za skvělou organizaci turnaje rad bych tenhle turnaj z opakoval poznal sem nové lidi a super partu děkuji moc za skvělí víkend.
Skadens- Poèet pøíspìvkù : 2
Ani já si neodpustim hodnocení turnaje
Skvělá atmosféra, Výborná organizace, Dobrá spolupráce
Zahrál sem si parádně a jako FUN turnaj to splnilo svůj účel. Po celou dobu sem se dobře bavil a myslím že ostatní také...
Gratuluji vítězům
Děkuju Winniemu a Dzubymu...Doufám že bude následovat co nejdříve podobný
Skvělá atmosféra, Výborná organizace, Dobrá spolupráce
Zahrál sem si parádně a jako FUN turnaj to splnilo svůj účel. Po celou dobu sem se dobře bavil a myslím že ostatní také...
Gratuluji vítězům
Děkuju Winniemu a Dzubymu...Doufám že bude následovat co nejdříve podobný
NBZcrawler- Poèet pøíspìvkù : 1
NEVYM CO BYCH NAPSAL VSICHNI TO SEM UZ NAPSALI.
PROSTE SKVELI
KAZDEJ SE PODLE MNE DOBRE BAVIL A POZNALO SE TAK SPOUSTU LIDI SE KTERYMA BY SE ASI NORMALNE NEBAVILI.
UZ SE NEMUZU DOČKAT POKRACOVANI TURNAJE
TIMTO DEKUJU WINEMU A DZUBYMU ZA CELY eX!TEAM
DIKY MOC SE VAM TO POVEDLO
PROSTE SKVELI
KAZDEJ SE PODLE MNE DOBRE BAVIL A POZNALO SE TAK SPOUSTU LIDI SE KTERYMA BY SE ASI NORMALNE NEBAVILI.
UZ SE NEMUZU DOČKAT POKRACOVANI TURNAJE
TIMTO DEKUJU WINEMU A DZUBYMU ZA CELY eX!TEAM
DIKY MOC SE VAM TO POVEDLO
Hijena cz- Poèet pøíspìvkù : 23
V 1. postu doplněno demo z finálového zápasu ze Str!kerova pohledu.
Jsem velice rád, že se vám to líbilo a doufám, že až nastane ten pravý čas tak to zopakujeme.
Ještě bych se chtěl zeptat, kdyby si ještě někdo nahrával nějaký zápas, jestli by mi ho taky neposlal.
Jsem velice rád, že se vám to líbilo a doufám, že až nastane ten pravý čas tak to zopakujeme.
Ještě bych se chtěl zeptat, kdyby si ještě někdo nahrával nějaký zápas, jestli by mi ho taky neposlal.
Strana 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 3 z 4
Povolení tohoto fóra: