EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 44 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 44 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
Xander (Hannah Montana)
+12
winnie
Tf|M.Bambus
Mark
Hidolf
Zip
Revenger
Annie
Pavlonos
Dan_st
BugsBunny
RioN
vojTIsek.CZE
16 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Baví vás když proti vám hraje xander(Hannah Montana) ?
Xander (Hannah Montana)
Baví vás když proti vám hraje Xander (Hannah Montana)? Tím chcu říct že když hraje proti mě, tak já si vůbec nezahraju protože já to moc neumím a on je skilla. Podle mě je více takových lidí. Podle mě by mohl zkusit hrát na nějakých servrech kde jsou mu rovni. Že na vašem serveru (NQ) hrajou aji amatéři (např. Já) a ti si vůbec nezahrajou. Toť je odemne vše. Příjemné hraní ET
vojTIsek.CZE- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 173
Re: Xander (Hannah Montana)
ako inak sa chces zlepsovat ? len tak sa zlepsis ked bes proti silnejsiemu.... muzes od neho nejake veci odkukat a naucit sa das nove atd atd atd
Cau,
Je dobre ze se nebojis svoje pocity ktery mas u nas na serveru mas vyjadrit je tady na foru.
Ale bohuzel o tom kdo tady hraje a kdo ne nemuzes rozhodnout a moc semi nezamlouva hlasovat o tom koho ze serveru vyhodit a koho ne to by tam potom asi moc lidi nebylo kdyby sme meli cedulku si skilla tak te odhlasujem a cau.
A z meho hlediska rad si zahraju proti skille.A nerad bych aby nekdo jako Xander jelikoz je dobrej clovicek odesel odnas ze serveru.
A vazne nechapu jak muzete hlasovat a ani sem nenapsat svuj nazor.....Hlasu je tu 5 a nazory 3
Je dobre ze se nebojis svoje pocity ktery mas u nas na serveru mas vyjadrit je tady na foru.
Ale bohuzel o tom kdo tady hraje a kdo ne nemuzes rozhodnout a moc semi nezamlouva hlasovat o tom koho ze serveru vyhodit a koho ne to by tam potom asi moc lidi nebylo kdyby sme meli cedulku si skilla tak te odhlasujem a cau.
A z meho hlediska rad si zahraju proti skille.A nerad bych aby nekdo jako Xander jelikoz je dobrej clovicek odesel odnas ze serveru.
A vazne nechapu jak muzete hlasovat a ani sem nenapsat svuj nazor.....Hlasu je tu 5 a nazory 3
BugsBunny- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 435
Ahojte, dám sem i svůj názor, i kyž mě za něj asi ukamenujete.
Předně to co napsal Vojtíšek je samozřejmě chválihodné že se nebojí se zde vyjádřit (od toho tu forum je). A neboj Vojto, taky sem skoro lama s velkým L :-)
Já se na to dívám takto: chodím hrát etčko (a to docela často) abych se odreagoval a nějak si trochu odpočal od celodenní práce (pro fénixe: i když jen psychycké a ne manuální :-) ) a rozhodně ne proto abych ze sebe udělal superhráče a pak znechucoval na ostatních serverech dalším hru...
Prostě a jednoduše některé xanderovy hry se mi "hooooodně" nezdají... jeho 99,9%ní trefy ať už headky nebo granáty a 99,9%ní znalost umístění všech hráčů po mapě (ať už viditelných nebo odhadovaných) je více než neuvěřitelné. Získat důkaz jestli něco používá nebo ne není samo tak jednoduché ale pokud někdo za mapu má skóre 53:2 ... je na zamyšlení. Mě osobně to docela znechucuje hru, kdykoli se ocitnu proti xanderovi, většinou ani nestačím vystřelit a je po mě, a to jak zblízka, tak i z dálky. Občas se mi zdá že mi snad i čte myšlenky kudy jdu, protože pokud je na mapě málo lidí, hodně často ho před sebou potkám a jsem tuhej dřív než stačím vystřelit jedinou ránu. Většinou ho killnu jen zezadu nebo pokud je nás na něj víc, samo pokud je namě 10:10 tak se tam takovej superstřelec ztratí a mapa je hratelná, ale jinak... Tak to je můj "pláč".
Dále si uvědomte že sem nechodíme jen my a superhráči, ale i lidi co si sem jdou taky jen odpočnout a děti a pokud jsou to normální lidi (ne superhráči) tak je to tu po mapě proti xanderovi asi přestane bavit a budeme je tu vídat asi hodně nepravidelně nebo vůbec...
To už bychom sem mohli pustiti i ufounka a mohl by hrát s xanderem proti nám všem a myslím že bysme měli co dělat proti nim dvěma i kdyby nás bylo 20:2...
závěrem: Hlasuji pro druhou možnost i když Hlasování je napsané trošku rezolutně... němělo to být o rozhodování vyhodit/nevyhodit ale ať už je tak "výbornej" nebo něco používá, nechápu jak někoho může bavit hrát proti 100%ním lamám - protože tak si ve hře proti němu připadám a hru mi to občas znechutí. Na druhou stranu nevím jestli jeho účast tady nemá jiný význam, nevím... třeba orodování právě za ufounka?
Pokud bych se chtěl od něj učit připravovat se ze sebe udělat taky superhráče asi bych přemýšlel se s ním domluvit na nějaký vyhrazený čas tady na serveru nebo serveru k tomu určenému, a kdo bude chtít ať se přijde přiučit... ale pokud se hraje mapa normálním způsobem tak nevím kolik z nás je schopno se věnovat zadání mapy pro splnění cíle a zaráz se od xandera učit, já teda ne.
A ať už to dopadne jakkoli já osobně zvažuju že pokud bych měl hrát proti xanderovi tak dle aktálního rozpoložení mé duše:-) radši zvolím možnost se jen koukat nebo půjdu dělat něco užitečnějšího :-)
Předně to co napsal Vojtíšek je samozřejmě chválihodné že se nebojí se zde vyjádřit (od toho tu forum je). A neboj Vojto, taky sem skoro lama s velkým L :-)
Já se na to dívám takto: chodím hrát etčko (a to docela často) abych se odreagoval a nějak si trochu odpočal od celodenní práce (pro fénixe: i když jen psychycké a ne manuální :-) ) a rozhodně ne proto abych ze sebe udělal superhráče a pak znechucoval na ostatních serverech dalším hru...
Prostě a jednoduše některé xanderovy hry se mi "hooooodně" nezdají... jeho 99,9%ní trefy ať už headky nebo granáty a 99,9%ní znalost umístění všech hráčů po mapě (ať už viditelných nebo odhadovaných) je více než neuvěřitelné. Získat důkaz jestli něco používá nebo ne není samo tak jednoduché ale pokud někdo za mapu má skóre 53:2 ... je na zamyšlení. Mě osobně to docela znechucuje hru, kdykoli se ocitnu proti xanderovi, většinou ani nestačím vystřelit a je po mě, a to jak zblízka, tak i z dálky. Občas se mi zdá že mi snad i čte myšlenky kudy jdu, protože pokud je na mapě málo lidí, hodně často ho před sebou potkám a jsem tuhej dřív než stačím vystřelit jedinou ránu. Většinou ho killnu jen zezadu nebo pokud je nás na něj víc, samo pokud je namě 10:10 tak se tam takovej superstřelec ztratí a mapa je hratelná, ale jinak... Tak to je můj "pláč".
Dále si uvědomte že sem nechodíme jen my a superhráči, ale i lidi co si sem jdou taky jen odpočnout a děti a pokud jsou to normální lidi (ne superhráči) tak je to tu po mapě proti xanderovi asi přestane bavit a budeme je tu vídat asi hodně nepravidelně nebo vůbec...
To už bychom sem mohli pustiti i ufounka a mohl by hrát s xanderem proti nám všem a myslím že bysme měli co dělat proti nim dvěma i kdyby nás bylo 20:2...
závěrem: Hlasuji pro druhou možnost i když Hlasování je napsané trošku rezolutně... němělo to být o rozhodování vyhodit/nevyhodit ale ať už je tak "výbornej" nebo něco používá, nechápu jak někoho může bavit hrát proti 100%ním lamám - protože tak si ve hře proti němu připadám a hru mi to občas znechutí. Na druhou stranu nevím jestli jeho účast tady nemá jiný význam, nevím... třeba orodování právě za ufounka?
Pokud bych se chtěl od něj učit připravovat se ze sebe udělat taky superhráče asi bych přemýšlel se s ním domluvit na nějaký vyhrazený čas tady na serveru nebo serveru k tomu určenému, a kdo bude chtít ať se přijde přiučit... ale pokud se hraje mapa normálním způsobem tak nevím kolik z nás je schopno se věnovat zadání mapy pro splnění cíle a zaráz se od xandera učit, já teda ne.
A ať už to dopadne jakkoli já osobně zvažuju že pokud bych měl hrát proti xanderovi tak dle aktálního rozpoložení mé duše:-) radši zvolím možnost se jen koukat nebo půjdu dělat něco užitečnějšího :-)
Dan_st- Začátečník
- Poèet pøíspìvkù : 61
naprosto souhlasím s Danem_st dal jsem také ne. ale toto je demokratická volba hlasování co si lidi zvolí to na serveru bude a jak tak na to koukám, tak xander zas tolik lidem nevadí
Anonymní- Anonymní
A ještě otázečka pro xandera...
proč používáš tolik nicků? tak 2 nebo 3 bych ještě pochopil ale u tebe vím alespoň o 5ti možná o více...
bohužel o koho ve skutečnosti jde zjistí jen admini serveru
proč používáš tolik nicků? tak 2 nebo 3 bych ještě pochopil ale u tebe vím alespoň o 5ti možná o více...
bohužel o koho ve skutečnosti jde zjistí jen admini serveru
Dan_st- Začátečník
Osobně nevím jestli vůbec hlasovat, je fakt že když bude zabanován tak bude všude rozhlašovat jak banujem dobrý hráče atd...
Na druhou stranu i když nic neni dokázaný mi je strašně divný jak mě snieperkou může trefit přez půl mapy. To u mě vždy končí tvrdou ranou do klávesnice s nepěknou poznámkou
Je to tak jak psal dan, hrál jsem proti němu 1 vs 1 a v mapě temple mě riflí dával přez tu díru jak nic...nepobíral jsem.
jo ještě když jsem mu napsal že to nechápu a asi nikdy nepochopim mi bylo odpovězeno:" To je tvůj boj."
Když je na serveru víc lidí tak se to tak nějak strácí.
Nehlasuju a uvidí se jak to dopadne.
Na druhou stranu i když nic neni dokázaný mi je strašně divný jak mě snieperkou může trefit přez půl mapy. To u mě vždy končí tvrdou ranou do klávesnice s nepěknou poznámkou
Je to tak jak psal dan, hrál jsem proti němu 1 vs 1 a v mapě temple mě riflí dával přez tu díru jak nic...nepobíral jsem.
jo ještě když jsem mu napsal že to nechápu a asi nikdy nepochopim mi bylo odpovězeno:" To je tvůj boj."
Když je na serveru víc lidí tak se to tak nějak strácí.
Nehlasuju a uvidí se jak to dopadne.
Xanda neni cheater, prostě u té hry přemýšlí za mě první možnost.
Annie- Poèet pøíspìvkù : 11
nikdo nemluví o cheatech jen o tom, že kvuli němu někteří lidé co chodí hrát na server častějš než ty už k nám nechtějí chodit a to samé Rion hraje minimálně proti němu, tak nevím jestli dost dobře ví o čem tady píše
ale je to jen můj názor a každej z vás má svůj a proto je toto hlasování aby byl přehled jestli opravdu lidem vadí nebo ne
když by sem na server chodilo tolik lidi jak třeba na ssx, tak je mě to uplně jeno jestli xander u nás killuje nebo ne, ale když u nás hrajeme převážně 4 vs 4 a v jednom teamu je xander, tak si můžete být jistý že vždy budete mapu marně vyhrávat jestliže bude xander v teamu protivníka
ale je to jen můj názor a každej z vás má svůj a proto je toto hlasování aby byl přehled jestli opravdu lidem vadí nebo ne
když by sem na server chodilo tolik lidi jak třeba na ssx, tak je mě to uplně jeno jestli xander u nás killuje nebo ne, ale když u nás hrajeme převážně 4 vs 4 a v jednom teamu je xander, tak si můžete být jistý že vždy budete mapu marně vyhrávat jestliže bude xander v teamu protivníka
Anonymní- Anonymní
Kaine: s počtem na ssx máš naprostou pravdu
Pavlis: přesně jak píšeš akorát mám klávesnici za 600 tak je mi líto ji roztřískat, páč bych si jich musel nakoupit aspoň 20 do zásoby
neobviňuji ho přímo z cheaterství ale jak jsem psal některé jeho akce jsou k neuvěření, Annie , někdy přiď na ventrilo a hraj tu s náma aspoň 2h proti xanderovi ....
Pavlis: přesně jak píšeš akorát mám klávesnici za 600 tak je mi líto ji roztřískat, páč bych si jich musel nakoupit aspoň 20 do zásoby
neobviňuji ho přímo z cheaterství ale jak jsem psal některé jeho akce jsou k neuvěření, Annie , někdy přiď na ventrilo a hraj tu s náma aspoň 2h proti xanderovi ....
Dan_st- Začátečník
Vyhodit niekoho za to ze je dobry to je teda blbost. Mne osobne nerobi problem hrat proti nemu ked ma da tak som v klude lebo som s tym zmiereny a ked dam ja jeho ( raz za cas ) tak sa tesim jak maly chlapec A kto bol na serveri ked xander a winnie hrali proti 7 hracom? Aj winnie je skilla a dobry tak zalozme aj na neho hlasovanie Pre nechapavych to bola ironia
Revenger- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 82
tak při takovéhle návštěvě se nějakej xander vytrácí a je mě to celkem fuk ať si killí dle libosti, protože i tak je mapa hratelná a jeho skill se vytrácí
Anonymní- Anonymní
CO TAKHLE MU NAVRHNOUT AT UNÁS HRAJE BEZ CFG. SAM OSOBNĚ BYCH HO TEDA RÁD VIDĚL MYSLÍM TEN CONFIG NĚKOMU ZAKAZOVAT U NÁS HRÁT JE TROŠKU ABSURDNÍ,ALE ZPOHLEDU HRÁČU KTEŘÍ JSOU JEN SVÁTEČNÍ HRÁČI RADÍM VYDRŽET ACHODIT VA SKUPINKÁCH AŤ HO TAKY NĚKDY SEJMETE
Zipe já jsem od přírody pesimista co si napsal je fajn, ale aby se ty skupinky vůbec daly na serveru dát do hromady, protože když i tříčlená skupinka potká xandera, tak nepřežije a potká ho takhle vícekrát a už jí na serveru nožná ani neuvidíme vícekrát
Anonymní- Anonymní
neříkám že chci pro xandera ban, jen říkám, že je mě smutno z toho, že kvůli jednomu člověku co má srandu z toho jak si u nás dává stádo lamek, by mohl náš server přijít o dost dobrejch a pohodovejch hráčů co k nám chodí hrát pro zábavu a odreagování.
toto je poslední věc co k tomuto problému píšu momentálně je hlasování dost těsné o jeden hlas a to znamená, že lidi zas tak nadšení z xanderovo návštěv u nás nejsou
říkám je to můj pocit, kterej není vůbec nijak zásadní
P.S poslední skore na mapě sp.delivery měl 60 : 4
toto je poslední věc co k tomuto problému píšu momentálně je hlasování dost těsné o jeden hlas a to znamená, že lidi zas tak nadšení z xanderovo návštěv u nás nejsou
říkám je to můj pocit, kterej není vůbec nijak zásadní
P.S poslední skore na mapě sp.delivery měl 60 : 4
Anonymní- Anonymní
Je dobre, ze tu hraje. Pre vas by mala byt cest, ze u vas hra taky dobry hrac. Aspon si ma Mark proti komu zahrat.
Hidolf- Poèet pøíspìvkù : 11
To 4 som mu dal ja No zakazat hrat by bolo fakt blbe si vyber ci par pohodovych hracov nedojde kvoli xanderovi o com pochybujem alebo sa bude rozsirovat ze banujeme toho kto je dobry...
Revenger- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 82
omg ze ta to este bavi neviem co tym chces dosiahnut ale uz je to dost trapne...Hidolf napsal:Je dobre, ze tu hraje. Pre vas by mala byt cest, ze u vas hra taky dobry hrac. Aspon si ma Mark proti komu zahrat.
Mark- Začátečník
A neni to pravda?! Je to argument preco by tu Xander mal hravat. Je to dobre aj pre teba, ze mozes hrat so seberovnymi. Chces mi povedat ze nie si lepsi ako ako ostatni z tf a sk/cz teamu? Nemusis byt az taky skromny.
Hidolf- Poèet pøíspìvkù : 11
Máš možná pravdu Kaine mě by spíš jen zajímalo pokud jak se tady všichni schodnem je tak dobrej,tak se divím že ho vidíme u nás tak často,já být tak dobrej na Et pro tak na Nq ani nepáchnu kdyby ses mě ovšem zeptal jestli stratit na serveru 20 hráčů nebo jednoho až moc dobrýho asi bych hodil přez palubu toho dobrýho asi tak nějak jsem ten tvůj příspěvek pochopil prostě je to tady spíš 4Fun
toto hlasování bylo na počátku trošku špatně podané a taky špatně pochopené, není to o tom dát Xanderovi ban za to že je "dobrej" ale spíše o tom zjistit jak se komu hraje když je na serveru Xander...
Mě osobně v případě do 10ti hrajích lidí na serveru se nehraje nic moc :-( a jak pozoruju hlasování... nejsem v tom sám, je dobře že to začal Vojta, protože se přiznám že mě osobně to žere už delší dobu a začal jsem o takovéhle rozpravě přemýšlet...
Vojto máš u mě obdiv, já se k tomu nedokopal....
A hlavně by si to měl přebrat Xander...
co jsem takhle slyšel tak prý poslední dobou hraje jen u nás nebo na ssx... ale vzhledem k počtu různých nicků se to asi přesně nedovíme
Mě osobně v případě do 10ti hrajích lidí na serveru se nehraje nic moc :-( a jak pozoruju hlasování... nejsem v tom sám, je dobře že to začal Vojta, protože se přiznám že mě osobně to žere už delší dobu a začal jsem o takovéhle rozpravě přemýšlet...
Vojto máš u mě obdiv, já se k tomu nedokopal....
A hlavně by si to měl přebrat Xander...
co jsem takhle slyšel tak prý poslední dobou hraje jen u nás nebo na ssx... ale vzhledem k počtu různých nicků se to asi přesně nedovíme
Dan_st- Začátečník
Hidolf napsal:A neni to pravda?! Je to argument preco by tu Xander mal hravat. Je to dobre aj pre teba, ze mozes hrat so seberovnymi. Chces mi povedat ze nie si lepsi ako ako ostatni z tf a sk/cz teamu? Nemusis byt az taky skromny.
Hidolfe prave si rekl ze je Mark stejna skilla jako Xander.Tim padem se asi zacnu chlubit ze dokazu xanderuv skill zabit
Mark je dobrerj teamovej hrac ale do hodnot Xandera ma od nas Tf tak CZ/SK dosti daleko.
Doufam ze se name neurazis Marku ze sem tu napsal kritiku misto vlezprdelskyho textu.
no ono to neni vlezprdelskej text, on ma tym chce len nastvat ale aby to nebol zas dalsi off topic tak ja som hlasovalo za to ze ma nebavi hrat proti nemu:)Je to proste ina trieda ako my. Ale ako pisal Dan tak tato otazka je velmi zle podana... Odpoveda by malo byt bud ano alebo nie. Alebo potom otazka by mala byt Ci chceme Xandera na serveru. A na tuto otazku uz neviem odpovedat... Vsetko co ste tu viac menej napisali bola pravda. Tak odpoved na tuto 2. otazku necham na ostatnych
Naposledy upravil Mark dne Tue Nov 24, 2009 11:22 am, celkově upraveno 1 krát
Mark- Začátečník
Potom asi nechapu co ma za smysl te timto nastvat.Kazdopadne xandera stretnu na serveru rad nesmrtelnej neni a uz se mi ho parukrat podariho zabit hada ! ale jak uz psal rion aspon se od nej da neco okoukat
Tak po dlouhym premysleni sem se rozhod co napsat..to ze dam 1) moznost sem vedel vicemene od zacatku proste vnitrne to tak cejtim, ze ta 2) moznost neni podle me ok.
Ale moc by me mrzelo, kdyby vsechny stary dobry znamy co tu mam, ktery me sem prijali, diky kterym sem se vlastne k et vratil a zaclo me zas bavit zacli odchazet, nemeli by uz z hrani tu radost jak driv a na ventrilu by misto vtipu a smichu bylo slyset vrceni nadavky mlaceni do klavesnic ci mlceni z pekelneho soustredeni aby cloveka xander nezabil jen dvemi tremi strelami..nebo aby i novy potencialni hraci se smyslem pro pro srandu a i teamhru nemeli chut sem chodit hrat
Jelikoz se mi blizi konec semestru, tak pribyva i uceni a ubyva mi casu a taksem s Xanderem hral vicemene parkrat narozdil od vetsiny co dali 2)moznost a asi i proto mi osobne nevadi a priklanim se tu ke Kralikovymu prispevku, ze mam i chut se v mape bat, kde na me vyskoci a opravdu se zapotit pri kazdem respawnu..ale vsechno ma sve meze a myslim, ze hlavne Xander byse mel zamyslet jestli se uz nevyblbnul az moc a pokud vidi, ze protiteam nema vubec sance at sam odejde do spektu ci si de zahrat jnam.
Proto bych rad kdyby si tohle precet pripadne za nama dosel na ventrilo a pokecame o tom bejva tam prca a treba se pak budes hur soustredit ci prides na to, ze nekdy nemusi hrani bejt jen o tom bejt nejvetsim kosičem všech. Predem dik Bambus
Ale moc by me mrzelo, kdyby vsechny stary dobry znamy co tu mam, ktery me sem prijali, diky kterym sem se vlastne k et vratil a zaclo me zas bavit zacli odchazet, nemeli by uz z hrani tu radost jak driv a na ventrilu by misto vtipu a smichu bylo slyset vrceni nadavky mlaceni do klavesnic ci mlceni z pekelneho soustredeni aby cloveka xander nezabil jen dvemi tremi strelami..nebo aby i novy potencialni hraci se smyslem pro pro srandu a i teamhru nemeli chut sem chodit hrat
Jelikoz se mi blizi konec semestru, tak pribyva i uceni a ubyva mi casu a taksem s Xanderem hral vicemene parkrat narozdil od vetsiny co dali 2)moznost a asi i proto mi osobne nevadi a priklanim se tu ke Kralikovymu prispevku, ze mam i chut se v mape bat, kde na me vyskoci a opravdu se zapotit pri kazdem respawnu..ale vsechno ma sve meze a myslim, ze hlavne Xander byse mel zamyslet jestli se uz nevyblbnul az moc a pokud vidi, ze protiteam nema vubec sance at sam odejde do spektu ci si de zahrat jnam.
Proto bych rad kdyby si tohle precet pripadne za nama dosel na ventrilo a pokecame o tom bejva tam prca a treba se pak budes hur soustredit ci prides na to, ze nekdy nemusi hrani bejt jen o tom bejt nejvetsim kosičem všech. Predem dik Bambus
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: