EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 90 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 90 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 90 uživatelů dne Sat Nov 23, 2024 11:57 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
Rekapitulace TF teamu
+5
Tf|Bluto
Zip
Dano
Tf|M.Bambus
winnie
9 posters
:: Tf team :: Vše o Tf team
Strana 1 z 1
Rekapitulace TF teamu
Tak sem se rozhodl ze udelam trochu poradek.
Jelikoz je zajem o clenctvi v tf teamu a mista je malo,tak upozornuji ze do nedele 1.11.2009
By se meli ozvat tito hraci:Revenger,Chose.
Nevim jestli je to spravna cesta ,ale asi je lepsi mit v teamu nekoho kdo
chodi aspon jednou tejdne.
Neberteto spatne chlapci ,ale je to tak.
je to hra a ne zastavarna starejch nicku.
Nevim co je se Zipem,ale myslim ze sem ho tu nekde i videl.
Bugs obcas taky zajde a to ma malo casu ale, aspon se ukaze na forku a obcas jsi jde
přistřelit i uši.
A at mi nekdo nerika ze hodinku tydne si nenajde aby nas aspon pozdravil.
Mam napriklad par tipu pro lidi co opravdu chodi a jsou v pohode.
Treba Pl|Borg je naprosto pohodovy hrac.
Vojtisek trochu nerozhodny ale da se uridit.
A tito hraci chodi skoro kazdej den .
Jelikoz je zajem o clenctvi v tf teamu a mista je malo,tak upozornuji ze do nedele 1.11.2009
By se meli ozvat tito hraci:Revenger,Chose.
Nevim jestli je to spravna cesta ,ale asi je lepsi mit v teamu nekoho kdo
chodi aspon jednou tejdne.
Neberteto spatne chlapci ,ale je to tak.
je to hra a ne zastavarna starejch nicku.
Nevim co je se Zipem,ale myslim ze sem ho tu nekde i videl.
Bugs obcas taky zajde a to ma malo casu ale, aspon se ukaze na forku a obcas jsi jde
přistřelit i uši.
A at mi nekdo nerika ze hodinku tydne si nenajde aby nas aspon pozdravil.
Mam napriklad par tipu pro lidi co opravdu chodi a jsou v pohode.
Treba Pl|Borg je naprosto pohodovy hrac.
Vojtisek trochu nerozhodny ale da se uridit.
A tito hraci chodi skoro kazdej den .
Re: Rekapitulace TF teamu
Chose na forum chodi, jen se kouknete..sice nic nepise, ale skoro denne tu je:) mozna uz by moh neco napsat:) jak na tom je..
Zip se da potkat denne po 22h na ssx u nas sem ho nevidel dlouho..ale chapu ze v tyhle doby u nas nikdo nebyva.
Revenger sry, ale sem pro zruseni spolu s Hidolfem se tu neobjevili asi 3mesice a rikali, ze nemaj komp nebo neco s nim (to bylo v zari myslim) a ze uz se tu ukazou ja je od te doby zase nevidel..a ve hre to uz sou tak ty 3mesice
Zip se da potkat denne po 22h na ssx u nas sem ho nevidel dlouho..ale chapu ze v tyhle doby u nas nikdo nebyva.
Revenger sry, ale sem pro zruseni spolu s Hidolfem se tu neobjevili asi 3mesice a rikali, ze nemaj komp nebo neco s nim (to bylo v zari myslim) a ze uz se tu ukazou ja je od te doby zase nevidel..a ve hre to uz sou tak ty 3mesice
Tf|M.Bambus- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 941
som v skole, vedla mna sedi hidolf, sme v pc-ucebni,
hovori mi, ze vam mam odkazat: "...wolfa hrat uz nebudem, lebo je to stupidna strielacka. Radsej budem hravat zmysluplnejsiu hru, napriklad ako je Runescape..."
Tvrdi mi, ze zabudol heslo na forko a preto to nenapise sam...
...a podobne nezmysly.
hovori mi, ze vam mam odkazat: "...wolfa hrat uz nebudem, lebo je to stupidna strielacka. Radsej budem hravat zmysluplnejsiu hru, napriklad ako je Runescape..."
...a podobne nezmysly.
Dano napsal:som v skole, vedla mna sedi hidolf, sme v pc-ucebni,
...a podobne nezmysly.
..
njn at si uziva runescape
jeho sme uz stejne vyloucili, ale co Revenger? neni jeho bracha? rekni mu jestli muzes at se taky vyjadri..
jinak Diik za info
Tf|M.Bambus napsal:Dano napsal:som v skole, vedla mna sedi hidolf, sme v pc-ucebni,
...a podobne nezmysly.
..
njn at si uziva runescape
jeho sme uz stejne vyloucili, ale co Revenger? neni jeho bracha? rekni mu jestli muzes at se taky vyjadri..
jinak Diik za info
revenger je jeho brat, pokial viem tak ma nejaky problem s OS, ale v pondelok sa spytam
zip-rozloučení
Zdar všem,po přečtení všech podnětů ve forku,jsem se rozhodl sám vystoupit z Tf a přenechat místo někomu kdo má na ET víc času a bude pro klan přínosnější.Myslel jsem že máte trochu volnější pravidla v klanu,ale ne tak se nic neděje.Vy je určujete-od toho jste klan .Zdůvodňovat nějak hraní či nehraní jak jsem se tady dočetl pro mě nějak nehraje roli.Mám čas -jdu hrát,nemám čas-nehraju Díky za propůjčení vašich barev-ostudu jsem vám snad neudělal,ani na našich ani na zahraničních serverech .A nemyslete si občas vás dojdu potrápit na váš server Takže se loučím a všem přeji přesnou ruku a rychlý net...............
Zipe to by me mrzelo!
Nebylo to smerovany k tobe ani svarovi (Chose je to on vid?)
u tebe vidim, ze se tu stavis na foru i te vidim hrat (a je jedno ze jinde, kdyz tu v ty hodiny nikdo neni proc bys tu cekal sam:)
jde jen o to jestli se nekdo neukaze nikde tri mesice ani neda vedet ani carku..prace na 2min
Tf je pro zabavu, presne jak rikas mam chut hraju, nemam nehraju
jen myslim, ze mi das za pravdu, kdyz nemam chut uz ctvrt roku a nedam ani vedet tak to beru jako konec
Takze te prosim nechod, prislo by mi, ze je to kvuli me a tebe sem VUBEC NEMEL NA MYSLI s tou neaktivitou
natož abys odchazel
Nebylo to smerovany k tobe ani svarovi (Chose je to on vid?)
u tebe vidim, ze se tu stavis na foru i te vidim hrat (a je jedno ze jinde, kdyz tu v ty hodiny nikdo neni proc bys tu cekal sam:)
jde jen o to jestli se nekdo neukaze nikde tri mesice ani neda vedet ani carku..prace na 2min
Tf je pro zabavu, presne jak rikas mam chut hraju, nemam nehraju
jen myslim, ze mi das za pravdu, kdyz nemam chut uz ctvrt roku a nedam ani vedet tak to beru jako konec
Takze te prosim nechod, prislo by mi, ze je to kvuli me a tebe sem VUBEC NEMEL NA MYSLI s tou neaktivitou
natož abys odchazel
Zip napsal:Zdar všem,po přečtení všech podnětů ve forku,jsem se rozhodl sám vystoupit z Tf a přenechat místo někomu kdo má na ET víc času a bude pro klan přínosnější.Myslel jsem že máte trochu volnější pravidla v klanu,ale ne tak se nic neděje.Vy je určujete-od toho jste klan .Zdůvodňovat nějak hraní či nehraní jak jsem se tady dočetl pro mě nějak nehraje roli.Mám čas -jdu hrát,nemám čas-nehraju Díky za propůjčení vašich barev-ostudu jsem vám snad neudělal,ani na našich ani na zahraničních serverech .A nemyslete si občas vás dojdu potrápit na váš server Takže se loučím a všem přeji přesnou ruku a rychlý net...............
netreba brat vsetko na forku vazne
na forku treba brať vše vážně !!!!!!!!!
ZIP se toho ale chytat neměl, souhlasím s Bambusem
na něj a choseho to mířeno nebylo, i když by kluci mohli zajít častěji,
ne z povinnosti ale rád je uvidím nehrál sem s nima ani nepamatuju
ZIP se toho ale chytat neměl, souhlasím s Bambusem
na něj a choseho to mířeno nebylo, i když by kluci mohli zajít častěji,
ne z povinnosti ale rád je uvidím nehrál sem s nima ani nepamatuju
To zase teda prr chytlavý nejsem jsem pohodář rozčiluju se jen v práci beru to tak že přenechám místo někomu kdo vám pomůže třeba se serverem a tak jinak se pro mě nijak moc nezmění,hrát přece můžu u vás dál ne
Zipe taky bych byl hrozne rad kdyz zustanes.
Vlastne je to k vuli mne.Chtel jsem jenom ozivit team a ne abys odchazel.
Jsi opravdu pohodar to je pravda tak prosim nechod .
Akorat obcas neco napis a zajdi si k nam za kilovat,
Prosim te nevis co je s Chosem taky bych nerad aby odesel
z nejakeho spatneho rozhodnuti.
Diky
Winnie
Vlastne je to k vuli mne.Chtel jsem jenom ozivit team a ne abys odchazel.
Jsi opravdu pohodar to je pravda tak prosim nechod .
Akorat obcas neco napis a zajdi si k nam za kilovat,
Prosim te nevis co je s Chosem taky bych nerad aby odesel
z nejakeho spatneho rozhodnuti.
Diky
Winnie
No tak Zipe nechod!
Včera jsme s Chosem trošku chlastali vínečko tak že jsem ho viděl amůžu konstatovat že žije
Cus nerikam ze víno není dobré sice sem ital takze bych mel byt vice na pivo ale ja jsem spis na pivo ale jinak co se nekdy divam na HLSW tak vidim ze se uz rozjizdite a na serveru uz se to ozivuje
KoKeS- BANed Member
- Poèet pøíspìvkù : 23
Čau klucí, veeelliiicce se omlouvám, že nehraju a ani nic nepíšu, nějak na to není času a chuti (nic proti vám). Máme nějaké menší rodiné problémy, jak se vše vyřeší a ustálí do starých kolejí budu tu častější. Jinak taky nejsu chytlavý a klidně (třebas i dočasně) uvolním místo někomu aktivnějšímu a o přijetí požádám pozdíš. Mimo jiné toto sem něměl rád u předchozího klanu (neaktivitu) a teď to dělám taky tak se omlouvám
Chose- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 134
Chose napsal:Čau klucí, veeelliiicce se omlouvám, že nehraju a ani nic nepíšu, nějak na to není času a chuti (nic proti vám). Máme nějaké menší rodiné problémy, jak se vše vyřeší a ustálí do starých kolejí budu tu častější. Jinak taky nejsu chytlavý a klidně (třebas i dočasně) uvolním místo někomu aktivnějšímu a o přijetí požádám pozdíš. Mimo jiné toto sem něměl rád u předchozího klanu (neaktivitu) a teď to dělám taky tak se omlouvám
hold plne te chapu Chose jasne ze rodina ma prednost perd hrou A misto si nech vsak ho jednou zase zaktivnis
BugsBunny- Spamer :D
- Poèet pøíspìvkù : 435
Souhlasim s kralikem!
Taky to chapu a jsem samo pro.
Chose preji ti aby se co nejdrive vse urovnalo do spravnych kolejich.
Chose preji ti aby se co nejdrive vse urovnalo do spravnych kolejich.
Hlasim ze som tu dano ma pravdu problemy s OS Najprv NB vista Et som nespustil potom spustil potom sa vista no ehm dototo tak Linux Et - Nesiel pb tak na linuxe s emulatorom win verzia to ma po 1 min kickovalo aj som sa tu pytal preco a teraz mam konecne Xp tak som sa vcera objavil a ak ste ma este nevyrazili tak si idem dat farby ( som prave na ET )
Revenger- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 82
vítej z5 reve, sem rád že ti to konečně maká
ty barvy tf youngu dejte ale pryč klanová odnož zrušena
ty barvy tf youngu dejte ale pryč klanová odnož zrušena
Toho youngu farby to ma moj brat a ja som v zivote nebol v young tf
Revenger- Tf|team
- Poèet pøíspìvkù : 82
:: Tf team :: Vše o Tf team
Strana 1 z 1