EnemyTerritory NQ
Poslední téma
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 16 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 16 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941) | ||||
Tf|Bluto (746) | ||||
winnie (628) | ||||
BugsBunny (435) | ||||
Sv3jk (429) | ||||
Sukky-Girl (381) | ||||
Fox (379) | ||||
Trandis (235) | ||||
Borg (235) | ||||
MCslunko (181) |
Spawnkilling
2 posters
Strana 1 z 1
Spawnkilling
Zdar, tak mě napadlo, že by se měla vymezit pravidla a nějakým způsobem SK povolit... tzn, že třeba kulometem nebo garandem by se směl a všechno ostatní by bylo zakázaný... Myslím, že je vždy na serveru nějakej schopnej admin, ktery by to ohlídal, takže by s tím nebyl žádný problém.
Civava- Poèet pøíspìvkù : 49
Re: Spawnkilling
prostě a jednoduše na spawn a už vůbec ne ve spawnu se nezabijí a nestřílí ničím je to velice jednoduchá a lehká věc si to ohlídat. nikdo z nás není taková lama aby si musel dokazovat svůj skill tím že bude stát před spawnem a střílet do něj
myslím že s tím drtivá většina návštěvníků našeho serveru nemá vůbec žádný problém a dodržuje to od samého začátku serveru, tak ani nevím proč se tím zabýváme teď, když toto není vůbec palčivá záležitost a propo všude na serveru běhá hláška spawnkill zakázán a to snad znamená že je zakázán to snad chápe každej ne??
a kdo nechápe tak kick a bye bye a jestli to bude opakovaně tak bez milosti ban a pa a šáteček když se připojujeme na server, tak je to tam napsáno jasné SPAWNKILL=KICK,BAN
myslím že s tím drtivá většina návštěvníků našeho serveru nemá vůbec žádný problém a dodržuje to od samého začátku serveru, tak ani nevím proč se tím zabýváme teď, když toto není vůbec palčivá záležitost a propo všude na serveru běhá hláška spawnkill zakázán a to snad znamená že je zakázán to snad chápe každej ne??
a kdo nechápe tak kick a bye bye a jestli to bude opakovaně tak bez milosti ban a pa a šáteček když se připojujeme na server, tak je to tam napsáno jasné SPAWNKILL=KICK,BAN
Anonymní- Anonymní
Re: Spawnkilling
jo i já sem si všimnul že civavu baví killovat víc ve spawnu než kdekoliv jinde,
prostě si budeš muset vystačit se zabíjením na zbytku mapy,neb já to bytostně nesnáším.
Kde je pískoviště víš, tak si tam hraj a nelez na silnici, nebo tě něco přejede.
prostě si budeš muset vystačit se zabíjením na zbytku mapy,neb já to bytostně nesnáším.
Kde je pískoviště víš, tak si tam hraj a nelez na silnici, nebo tě něco přejede.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: