VÍTEJTE NA FÓRU TACTICAL FORCE
pokud se chcete zapojit do diskuze - je nutná registrace
pokud si to zase ty Sp33de tak to prosím ani nezkoušej
opravdu nejsi vítán!!!!!

Join the forum, it's quick and easy

VÍTEJTE NA FÓRU TACTICAL FORCE
pokud se chcete zapojit do diskuze - je nutná registrace
pokud si to zase ty Sp33de tak to prosím ani nezkoušej
opravdu nejsi vítán!!!!!

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
EnemyTerritory NQ
Poslední téma
» ČO SA STALO?!
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyTue Feb 26, 2013 3:00 am pro Tf|M.Bambus

» Přijďte na www.bazzina.cz
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyMon Apr 18, 2011 12:30 pm pro Tf|M.Bambus

» Haló!
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyTue Feb 15, 2011 12:50 pm pro Tf|Bluto

» Přihláška KamSsa
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyFri Feb 04, 2011 12:14 pm pro Sukky-Girl

» Ventrilo vs Teamspeak 3
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyMon Jan 10, 2011 9:45 pm pro Doktor

» Teamspeak3
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyWed Jan 05, 2011 8:20 pm pro sp|ee|dy

» pro
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyTue Jan 04, 2011 5:14 pm pro HAX||KAMIL

» Prinscren pripojeni ventrlila
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyTue Jan 04, 2011 4:53 pm pro winnie

» Tactical Force Team
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptySat Jan 01, 2011 5:38 pm pro winnie

» NEJDE mi dostat se na vase VTR
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyWed Dec 29, 2010 11:52 am pro shArkjee

» NEJDE MI SPUSTIT ET! :-(
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... EmptyTue Dec 28, 2010 2:33 pm pro Fikfik

Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 40 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 40 Anonymních

nikdo není přítomen

Nejvíce zde bylo současně přítomno 65 uživatelů dne Thu Oct 31, 2024 6:36 pm
Top posters
Tf|M.Bambus (941)
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Vote_lcapNefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Voting_barNefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Vote_rcap 
Tf|Bluto (746)
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Vote_lcapNefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Voting_barNefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Vote_rcap 
winnie (628)
BugsBunny (435)
Sv3jk (429)
Sukky-Girl (381)
Fox (379)
Trandis (235)
Borg (235)
MCslunko (181)

TOPlist
splatterladder
Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... B_160_400_1_ffffff_c5c5c5_ffffff_000000_0_1_0

Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, .....

2 posters

Goto down

Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Empty Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, .....

Příspěvek  Bell Sun Jul 19, 2009 3:24 pm

Při spuštění ET se v modech PRO a PUB standardně spouští konfigurák autoexec.cfg
a při přepnutí mezi spectem, allies a axis pak i jednotlivé cfg (při prvním spawnu) :

autoexec_axis.cfg
autoexec_allies.cfg
autoexec_spectator.cfg

Takže je možné provádět automatizovaně příkazy, které jsou v nich uloženy.

Pokud je nastavení cg_teamAutoexec na hodnotu 1, tak NQ módu bude umožněno automatizované-execnutí těchto souborů (a to je tady splněno).

Zkoušel jsem to na "noquarter.ssx-netteam.cz:27961 SSX-NETTEAM(CZ) NoQuarter" a více méně v pohodě to šlapalo.

Tady na svr "89.187.131.205:27185 CZ|SK-united-TF.II. NQ XPSAVE" to prostě nešlape.

Mám uložené jednotlivé cfg jak v adresáři noquarter tak i v etmain .
V konzoli mi to píše execing autoexec_allies.cfg , ...... ale fyzicky se z nich nic neprovede.
neprovede se nic ani v případfě, že v consoli napíšu /exec autoexec_allies.cfg

Pro začátek v nich mám jen jednoduchý příkaz:
seta name "Nick NQ_Allies" , seta name "Nick NQ_Axis", seta name "Nick NQ_Spectator" a jak jsem psal na SSX serveru mi to šlape.

Můžete to prosím někdo testnout u sebe ?
Nevíte kde je chyba ?

Bell

Bell
Friend

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Empty Re: Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, .....

Příspěvek  winnie Tue Jul 21, 2009 11:54 am

Belle tak sem potom malinko pidil a zjistil jsem jednu zajiavou vec,kterou jsem
vůbec nevěděl.
Nevim jak to je ale co jsem pochopil je ,že když mas u sebe v pc nejake pk3
soubory ktere se nemusi chovat v zajemne k sobe pozitivne.
a to myslim ve složce nq .Tak si to nacita hra jenom z nejakejch ktere ji vyhovuji.
A tenhle problem zkus vyresit nasledovne.
Zkopiruj si nekam slozku nq a pak obsah smaz .A pripoj se k nam na server
postahuj si soubory znova a zkus to.
Budu dale hladat problem zatim ahoj.

winnie
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 628

http://www.cz-united-tf.eu

Návrat nahoru Goto down

Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, ..... Empty Re: Nefunguji Autoexec.cfg Autoexec_axis.cfg, .....

Příspěvek  Bell Tue Jul 21, 2009 11:40 pm

Tak jsem si vyčistil NQ adresář a zatím bez úspěchu.

Nicméně jsem náhodou narazil na jeden pk3 soubůrek "zzzzz_noq_config04.pk3" a vevnitř našel textík, který asi vysvětluje, proč mi to nechodí, ale nevysvětluje, proč Vám to chodí. Surprised

Readme.txt
This file does set com_hunkmegs to 128mb, the only problem is it overwrittes *your* default autoexec.cfg file.
And it only works when ET is started without loading a mod at start.
cheers, by |>B<|peyote 2007 Juli 06

added a button to the main menu which can also increase the memory setting.

cheers, by |>B<|Molotov 2008 Dec 10

Bell

Bell
Friend

Poèet pøíspìvkù : 3

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: